Hvordan Man Vælger Alpine Ski Og Alpine Skistøvler

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger Alpine Ski Og Alpine Skistøvler
Hvordan Man Vælger Alpine Ski Og Alpine Skistøvler

Video: Hvordan Man Vælger Alpine Ski Og Alpine Skistøvler

Video: Hvordan Man Vælger Alpine Ski Og Alpine Skistøvler
Video: How to pick the right ski boots | Alpine Ski Guide | SkatePro.com 2024, April
Anonim

At hente alpine ski og alpine skistøvler er ikke en aktivitet, der kan udføres til fods. Hvis du ikke bruger nok tid og opmærksomhed på valget, kan det på skråningen vise sig, at dette udstyr ikke er særlig egnet til dig. Men på skråningen er det bedre ikke at foretage sådanne opdagelser, så det er bedre at tage valgproblemet så alvorligt som muligt.

Skiløb er en spændende og sjov sport
Skiløb er en spændende og sjov sport

Er det nødvendigt

tid og penge

Instruktioner

Trin 1

Når du vælger ski, gælder en simpel regel. Skilængden skal være ca. 10 eller 15 cm mindre end skiløberen. Undtagelsen er, når en persons vægt overstiger 100 kg, så er længden af ski omtrent lig med højden. Nogle mennesker vælger deres ski lidt længere eller kortere end det skulle være i henhold til reglerne, fordi lange ski er lettere at håndtere ved høje hastigheder, og korte er mere behagelige ved lave hastigheder. Normalt tager begyndere kortere ski, og dem der har erfaring tager længere. Lange ski er nødvendige for freeriding, mens korte ski er bedre for slalom.

Trin 2

Støvlerne adskiller sig på flere måder. Det er svært at tælle dem alle på én gang, hvis du ikke har nogen erfaring. Men når du skal vælge støvler til alpint skiløb, så kan du følge en simpel regel - tag den dyreste, som budgettet tillader. Sammen med prisen på skistøvler stiger kvaliteten altid.

Trin 3

For begyndere anbefales ikke for stive støvelmodeller med en stivhed på ca. 70 eller derunder. Hvis skiløberen er erfaren, tager han som regel hårde støvler, hvilket giver fuld kontrol over ski.

Trin 4

Støvler bør ikke være løse. De skal sidde bogstaveligt talt tæt på benet. Skistøvler er specielt designet, så når de går på ski, får de form af en fod, og hvis du tager gratis, glider foden næsten ud af dem. Løse støvler betyder dårlig skiskontrol. Når du køber, skal du prøve sko, knap dem helt, bøje sig, sidde ned, gå rundt. Derefter kan du allerede vurdere, hvor godt skistøvlerne passer til dig.

Anbefalede: