Hvordan Man Vælger Fisher Ski

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger Fisher Ski
Hvordan Man Vælger Fisher Ski

Video: Hvordan Man Vælger Fisher Ski

Video: Hvordan Man Vælger Fisher Ski
Video: Экспертные Fischer RC4 CT горные лыжи нового поколения - тест и обзор 2024, Kan
Anonim

Det tyske skimærke "Fischer" er universelt til alle slags vejrforhold og atleter. Uanset hvor erfaren en skiløber er, kan han vælge det rigtige udstyr under dette mærke. Så hvad skal man overveje i denne sag?

Hvordan man vælger ski
Hvordan man vælger ski

Instruktioner

Trin 1

Beregn dit skibudget. For begyndere koster et par Fisher-ski fra 3000 til 18000 rubler. Hvis du har brug for at udføre i konkurrencer, skal du til sådanne formål bruge mere end titusinder af rubler! Hvorfor så meget? Det er simpelt. For forskellige klimatiske data skal du bruge dit eget par ski til perfekt glidning. Du bliver også nødt til at købe alt i to eksemplarer: til klassiske og skøjteløb. Skønt du måske bare vil ride et par gange i weekenden på en simpel skovsti. I dette tilfælde kan du klare dig med et billigt par ski inden for 8000 rubler.

Trin 2

Analyser de klimatiske forhold i regionen, hvor du skal stå på ski. Mens Fischer-ski kan være alsidige, vil der stadig være nogle forskelle for europæiske eller nordlige vintre. Hvis vinteren er varm nok i dit område, vil ski på den 28. base gøre det. De er fremragende til at afvise fugt og glide på varm sne. Hvis skorpen i dit område er hårdt det meste af året, skal du skaffe dig et par ski på 5. base. Påfør Swix- eller Star-smøremidler efter behov.

Trin 3

Tjek med folk, der allerede har taget et par ski af dette mærke til sig selv. Inden du går til en specialbutik for et køb, skal du læse anmeldelserne om denne eller den anden ændring af "Fisher" grundigt. Indtast bare en hvilken som helst søgemaskine: ski-fora eller fora om skiløb. Tilmeld dig dem og bede om råd fra erfarne skiløbere. Du vil helt sikkert blive hjulpet til at finde noget værd!

Trin 4

Køb ski efter dine parametre. Når du har valgt hvilken type Fischer-ski, skal du vælge længden. Hun skal være ca. 3 cm højere end sin personlige højde. Selvom du kan vælge en kortere mulighed. Det er vigtigt, at du har det godt på motorvejen. Prøv støvler og bindinger inden du køber. Benet skal ikke dingle i forskellige retninger og holde foden fast. Hvis alt passer dig, er du velkommen til at købe et par ski og glem ikke at tage garantien!

Anbefalede: