Hvordan Man Vælger Ski Efter Længde

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger Ski Efter Længde
Hvordan Man Vælger Ski Efter Længde

Video: Hvordan Man Vælger Ski Efter Længde

Video: Hvordan Man Vælger Ski Efter Længde
Video: Как подстричься самой?Легко !# 5 2024, Kan
Anonim

Valget af skilængde afhænger meget af din skioplevelse generelt. Der er en række vigtige faktorer, der skal overvejes, når du vælger dette udstyr korrekt: typen af ski, dit træningsniveau og din vægt. Lad os finde ud af, hvad der er de vigtige regler for valg af ski i længden.

Hvordan man vælger ski efter længde
Hvordan man vælger ski efter længde

Er det nødvendigt

  • - Specialiseret skibutik
  • - nøjagtige data for højde og vægt.

Instruktioner

Trin 1

Fortæl din kundeservicemedarbejder, hvilken type ski du foretrækker at køre. Der er forskellige typer ski: ned ad bakke, skøjteløb, klassisk skiløb, professionel eller gåtur. Og de adskiller sig alle i længde, hak og struktur. Alt dette skal tages i betragtning. Disse data hjælper dig med hurtigt at finde længden på ski.

Trin 2

Vær ærlig overfor sælgeren om din evne. Du har brug for en skilængde, der svarer til dit nuværende skiløb. Dette er nødvendigt, så du har en god fornemmelse af sporet og styrer banen. Begynder skiløbere rådes generelt til at vælge kortere ski. Mens erfarne - længere.

Trin 3

Fortæl butiksmedarbejderen din aktuelle kropsvægt. Dette vil være nødvendigt for et nøjagtigt valg af skibærestrukturen. Du vil måske have ski, der er længere eller kortere i forhold til din vægt og højde. Personalet i butikken tager sig af dette.

Trin 4

Se på skiens tilstand i butikken og prøv dem lige der. Tag dine skistøvler på, indsæt dem i bindingerne, drej dine fødder på plads. Det er meget vigtigt, at du føler dig godt tilpas i dem og passer godt til dit ben. Faktisk er dette et af de vigtigste punkter, når du vælger det rigtige par ski til dig.

Anbefalede: