Længde På Yogapraksis

Længde På Yogapraksis
Længde På Yogapraksis

Video: Længde På Yogapraksis

Video: Længde På Yogapraksis
Video: ЙОГА БЕЗ НАГРУЗКИ НА СУСТАВЫ || 40 МИНУТ 2024, April
Anonim

For at sessionerne skal være gavnlige, er det vigtigt, at øvelsens varighed er optimal. Hvis du gør for lidt, får du ikke konkrete fordele, men hvis du gør for meget, kan du hurtigt blive træt og stoppe med at træne helt.

Prodolzhitel'nost 'praktiki jogi
Prodolzhitel'nost 'praktiki jogi

Hvis du laver en hvilken som helst type yoga, fx hatha yoga eller kriya yoga, kan lektionen vare fra tredive minutter til en og en halv time. Dette er optimalt.

I denne periode vælger vi vores mulighed. Det kan ændre sig afhængigt af forskellige faktorer, såsom tilgængeligheden af fritid, på vores mål og andre kriterier. Hver person har sin egen livsrytme, så alt er individuelt.

Hvis vi taler om regelmæssig praksis, så er 30 til 50 minutter en passende varighed af lektionen. Og hvis vi taler om sådanne tilfælde som et specielt valgt tidspunkt for yoga, for eksempel en yogatur, yoga-tilbagetog, så vil samtalen dreje sig om helt forskellige tidsintervaller.

Det kan allerede være to timer eller seks timer og andre lange intervaller. Det vigtigste er, at den tid, der er afsat til yoga, tildeles din livsstil harmonisk. Det andet princip om yoga, princippet om sund fornuft, er ikke annulleret.

Det sker således, at en person, inspireret af beskrivelserne af supermagter, som er nævnt i teksterne i gamle afhandlinger om yoga, begynder at intensivt inkludere praksis i sit liv. Og før det studerede jeg ikke regelmæssigt. I dette tilfælde er resultatet meget sandsynligt, når en person bare brænder ud af en for stor belastning og falder ud af praksis. Det er ikke effektivt!

Yoga kan virkelig åbne sig meget i os, hvis vi træner. Men det skønne er, at for at opnå det, du ønsker, behøver du ikke gøre overskridelser. Det er nok, at yogaklasser bliver almindelige i vores liv.

Folk tror, at for at opnå noget usædvanligt er du nødt til at gøre noget usædvanligt. Faktisk, når det kommer til yoga, fungerer denne regel ikke. Styrke i praksis, regelmæssig og konsekvent. Og overbelastning og overspænding giver ikke de ønskede resultater.

Anbefalede: