Ønskelige Faktorer Til Yogapraksis

Ønskelige Faktorer Til Yogapraksis
Ønskelige Faktorer Til Yogapraksis

Video: Ønskelige Faktorer Til Yogapraksis

Video: Ønskelige Faktorer Til Yogapraksis
Video: Yogapraksis til at løsne op i og afspænde kroppen efter fysisk aktivitet 2024, Kan
Anonim

I dag vil vi tale om, hvilke ønskelige faktorer der betyder noget i yogapraksis. De betyder alle noget! Deres betydning er især stor for dem, der lige er begyndt at bruge yogapraksis i deres liv.

faktory dlja zanjatij jogoj
faktory dlja zanjatij jogoj

Sted for praksis

Det er meget godt, når vi træner yoga på gaden. I dette tilfælde skal vejret være passende, der skal ikke være nogen udkast. Det bør ikke være for varmt, og det skal heller ikke være for koldt. Temperaturen skal være behagelig.

Der er ingen klare anbefalinger her, tk. temperaturen vælges af udøveren selv afhængigt af graden af hærdning og andre faktorer. Personen skal have det godt.

Hvis det er meget varmt udenfor, kan vi ikke koncentrere os om øvelsen. vores krop vil være hård. Hvis det er for koldt, bliver du nødt til at tage på et stort antal ting, som vil hindre vores bevægelser og også forhindre os i at fordybe os i lektionen.

Generelt skal temperaturen være den rigtige for dig. Og hvis der trods alt er et valg mellem at blive hjemme for at øve eller påklæde sig lidt varmere, men allerede træne på gaden, træffer vi et valg til fordel for udendørs aktiviteter.

Hvis du udfører dit sæt asanas udendørs, vil du selv føle, hvor meget mere effektive sådanne øvelser er end indendørs.

Gruppelektioner eller hjemmelektioner. Hvilken foretrækker du?

Et andet punkt, der bekymrer nybegyndere, er, hvordan man starter klasser i en gruppe eller alene, derhjemme. Du kan lære det selv, eller du kan finde en instruktør.

Selvfølgelig ville det være rart, hvis du tager dine første skridt i yogapraksis under vejledning af en erfaren instruktør, måske individuelt, måske i en gruppe. Instruktøren vil være i stand til at lede dig på den rigtige vej helt fra starten.

Der er flere "buts" her. For det første er det ikke så let at finde en intelligent instruktør, som det kan synes ved første øjekast, for ikke alle mennesker, der underviser i yoga, er rigtige instruktører. For det andet kan der være sådan en faktor, når du bor langt fra det sted, hvor undervisningen holdes, eller hvis du ikke har penge til at deltage i disse klasser.

Hvis du står over for en af disse forhindringer, er det fornuftigt ikke at udskyde starten på lektioner i forventning om "ideelle forhold", men at begynde at øve på egen hånd. Heldigvis for os er der nu et tilstrækkeligt antal kvalitetsguider til selvstudier og bøger om hatha yoga.

Alternativt kan vi begynde at studere yoga fra afhandlinger. Det tager selvfølgelig længere tid. Og i processen kan der opstå fejl og misforståelse af materialet.

Den ideelle mulighed ville være denne tilgang til klasser, når det lykkes os at skifte klasser med en instruktør og uafhængig praksis.

Det vigtigste at huske er, at yoga fortæller os ikke at udsætte. Når alt kommer til alt, hvis vi ikke øver, fungerer tiden mod os, og hvis regelmæssig yoga-praksis er normen i vores liv, så fungerer tiden tværtimod for os!

Anbefalede: