Hvordan Man Vælger Ski Og Stave Efter Højde

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger Ski Og Stave Efter Højde
Hvordan Man Vælger Ski Og Stave Efter Højde

Video: Hvordan Man Vælger Ski Og Stave Efter Højde

Video: Hvordan Man Vælger Ski Og Stave Efter Højde
Video: SKI POLES | How to find the right length? 2024, April
Anonim

Skiløb er blevet en meget populær sport på det seneste. Succes i denne forretning afhænger ikke kun af skiløberens professionalisme, men også af hans udstyr. Der skal lægges særlig vægt på valg af ski og stave.

Hvordan man vælger ski og stave efter højde
Hvordan man vælger ski og stave efter højde

Instruktioner

Trin 1

Hver skistil har sine egne krav til længden af ski og stave. Når du vælger skøjteudstyr, skal du placere dine ski ved siden af dig. De skal være 15 cm højere end din højde. For eksempel, hvis din højde er 170 cm, vil en passende skihøjde være 185 cm.

Trin 2

Du kan hente pinde på samme måde. Kun deres længde skal tværtimod være 15-20 cm mindre end din højde. Selvfølgelig, hvis den fysiske forberedelse af hænderne er god nok, kan pindernes højde øges. Men deres maksimale længde bør ikke overstige niveauet for øret, og minimumet bør ikke falde under skuldrene.

Trin 3

For at bestemme længden af ski til klassisk skiløb skal du tilføje 25-30 cm til din højde. Det resulterende beløb vil være den optimale længde. Stængernes højde skal være nøjagtigt den samme afstand mindre end skiløberen, der udfører det klassiske træk. Og til gåture bør skilængden ikke overstige skiløberens højde med mere end 15-25 cm.

Trin 4

Når du vælger ski, skal du ikke kun fokusere på højde, men også på vægt samt graden af beredskab. Som veluddannede atleter understøtter mere udstyrsvægt. Hvis du er mere end en selvsikker skiløber og ofte skater, skal du trække 10 cm fra din højde, og hvis du stadig er nybegynder - 20 cm.

Trin 5

Der er en speciel tabel til beregning af længden af børns ski og stave, som findes på Internettet. Deres længde påvirkes ikke kun af højden, men også af babyens alder. Men køb under alle omstændigheder ikke udstyr til et barn "til vækst." Dette kan føre til kvæstelser, da babyen simpelthen ikke er i stand til at ride i dem normalt.

Trin 6

Når du vælger udstyr, skal du være opmærksom på dets vægt og stivhed. Det skal være så hårdt som muligt, men samtidig let.

Anbefalede: