Hvordan Man Vælger Klassiske Ski

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger Klassiske Ski
Hvordan Man Vælger Klassiske Ski

Video: Hvordan Man Vælger Klassiske Ski

Video: Hvordan Man Vælger Klassiske Ski
Video: How to pick the right skis | Cross Country Ski | SkatePro.com 2024, Kan
Anonim

Når du vælger langrendski, skal du først og fremmest fokusere på den tilsigtede skiløbstil. Hvis du har bestemt, at du vil køre "klassisk", vil følgende regler hjælpe dig med valget af ski og ammunition.

Hvordan man vælger klassiske ski
Hvordan man vælger klassiske ski

Instruktioner

Trin 1

Begynd at samle et sæt skiudstyr ved at købe støvler. Mere præcist med udvælgelsen af specielle sokker, hvor du vil ride. Prøv støvler med disse sokker, for skisko skal passe perfekt og være helt behagelige. Støvler til "klassisk" skal være bløde nok og lave, ikke hindre bevægelsen af benet over anklen. Tåen på sådanne støvler skal let bøjes og danne en vinkel på 90 grader. Efter at have valgt støvler, gå videre til udvælgelsen af bindinger. Vælg SNS- eller NNN-bindinger afhængigt af hvilket system din skisko er designet til.

Trin 2

Når du vælger ski og skistave, skal du blive styret af parametrene for din højde og vægt. Skilængden skal overstige din højde med 20-30 cm (ideelt set 25). Men hvis din vægt overstiger normen (højde minus 100), skal du tilføje et par centimeter til denne længde. Enderne af ski skal være aflange og skarpere end ski. Sticks til "klassisk" skal nå armhulerne (i modsætning til sticks til "skate", som skal være lige over skulderen). I gennemsnit vil deres længde være mindre end din højde med 30 centimeter. For tungere mennesker anbefales det at vælge stivere og mere robuste stænger.

Trin 3

Når du har valgt den optimale længde på ski, skal du fortsætte med at vurdere deres stivhed. De blødeste ski er designet til tør og blød sne, de hårdeste ski er til skiløb i frysende temperaturer. Der er også en tredje mulighed - mellemliggende mellem de to første. Ud over typen af sne styres du af din vægt: jo mere du vejer, jo mere skal stivheden på dine valgte ski være.

Trin 4

En anden vigtig skiløbegenskab vil være en salve til behandling af den sidste samt værktøjer til at gnide salven. I modsætning til skøjteløb har klassiske ski brug for konstant behandling med dette produkt.

Anbefalede: