Sådan Forbereder Du Alpine Ski

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forbereder Du Alpine Ski
Sådan Forbereder Du Alpine Ski

Video: Sådan Forbereder Du Alpine Ski

Video: Sådan Forbereder Du Alpine Ski
Video: RACE CODE Ski Tuning Alpine Ski Preparation for Profession 2024, April
Anonim

Skiløb er en spændende hobby og spændende sport, men før eller senere hvert år slutter vinteren, den varme sæson ankommer, og ski skal fjernes inden næste vinter. For at ski kan tjene dig længere, er det vigtigt at opbevare dem korrekt i inaktivitetsperioden - og til dette har enhver fan af alpint skiløb brug for at lære at forberede ski til sommerens "hvile".

Sådan forbereder du alpine ski
Sådan forbereder du alpine ski

Instruktioner

Trin 1

Først skal du rengøre ski for snavs og tørre ski, bindinger, stænger og støvler separat. Rør tandpulveret og ammoniak til konsistensen af flydende creme fraiche og rengør skioverfladen med papirhåndklæder gennemblødt i blandingen. Sammensætningen renser samtidig skiene for snavs og polerer dem.

Trin 2

Efter rengøring skal du tørre skiene igen to gange - først med en fugtig klud og derefter med en tør. Fjern fedt fra skiens underside med et specielt opløsningsmiddel. Tag de indre sko ud og tør dem, vask og tør de ydre sko godt nok.

Trin 3

Før du løsner fjedrene på fastgørelseselementerne, skal du nedskrive indikatorernes værdier i en notesbog og derefter frigøre fjedrene og frigøre dem for spænding. Opbevar aldrig ski om sommeren med de bageste bindingsfjedre spændt.

Trin 4

Efter frigørelse af fjedrene skal du påføre et tykt lag paraffinvoks på hver skis glideplan. Du kan også bruge en særlig skivoks til dette. Gnid kanterne med salve.

Trin 5

Efter fuldstændig tør indsæt de indre sko i de ydre sko, fyld skoene indefra med krøllede aviser, og fastgør derefter spænderne og fastgørelseselementerne. Skiudstyr kan nu opbevares til sæsonopbevaring.

Trin 6

Du kan opbevare ski indendørs, hvor der ikke er nogen stærke ændringer i temperatur og fugtighed. Anbring skiene lodret til opbevaring med tæerne opad og binde dem ikke sammen. Hæng ikke pindene op, men anbring dem i nærheden. Vend skistøvlerne med sålerne op.

Anbefalede: