Sådan Finder Du Skihøjden

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Skihøjden
Sådan Finder Du Skihøjden

Video: Sådan Finder Du Skihøjden

Video: Sådan Finder Du Skihøjden
Video: HOW TO CHOOSE THE RIGHT SKI LENGTH 2024, Kan
Anonim

Hvor dejligt er det at stå på ski i vinterskoven på en kølig solskinsdag. Men for at disse gåture skal være virkelig behagelige, skal du vælge de rigtige ski.

Sådan finder du skihøjden
Sådan finder du skihøjden

Instruktioner

Trin 1

Normalt vælges længden på ski afhængigt af personens højde og vægt. Når du vælger, tages der også hensyn til den type ski, du skal stå på ski - de er på skøjteløb eller klassiske.

Trin 2

Så den nemmeste måde at vælge dette sportsudstyr er baseret på dine færdigheder og evner. For begyndere er kortere ski bedre egnet, da de er lette at håndtere og lettere at køre i den første træningsfase. Beregningen i dette tilfælde skal være som følger - din højde minus 20 cm.

Trin 3

Hvis du allerede skater godt, og dine færdigheder kan vurderes på en solid "fire", skal du vælge ski 10 cm mindre end din højde. Denne længde giver dig mulighed for at mestre alle tricks på skiløb endnu hurtigere. Nå, selvsikre skiløbere henter udstyr af deres højde.

Trin 4

Du kan vælge dine egne ski og afhængigt af din skiløb. Hvis du skal købe skøjter til skøjteløb, skal de være 10-15 cm længere end din højde. Men klassiske ski skal vælges, så de er ca. 20 cm højere end dig eller endnu mere. Det anbefales at vælge de mest populære fritidsski 15-25 cm længere end din egen højde.

Trin 5

Nogle atleter kombinerer skøjteløb med både skøjteløb og klassisk stil, så de vælger den kombinerede model. Men hvis du er uheldig at købe sådan, er det bedre at købe korte klassiske ski. Funktionerne i deres design er sådan, at du kan gå videre med dem både i et klassisk og skøjteløb, hvilket er umuligt at gøre i andre typer. Derudover er korte ski mere manøvrerbare, og du kan nemt køre dem på ujævne og iskolde spor og vanskeligt terræn. De er også meget lette. Lange ski er mere velegnede til naturlige stier såvel som til brede baner.

Trin 6

For kvinder produceres modeller, der er lettere og lettere at manøvrere.

Anbefalede: