Hvor Bliver Verdensmesterskabet I Skiskydning

Hvor Bliver Verdensmesterskabet I Skiskydning
Hvor Bliver Verdensmesterskabet I Skiskydning

Video: Hvor Bliver Verdensmesterskabet I Skiskydning

Video: Hvor Bliver Verdensmesterskabet I Skiskydning
Video: BIATHLON Women Relay Pokljuka 2021-02-20 World Championship - FULL VIDEO. Биатлон женская эстафета 2024, Kan
Anonim

Blandt alle andre vintersport skiller skiskydning sig ud for sin specielle underholdning og uforudsigelighed af konkurrencens resultat. Optagelse under løbet kan give de mest uventede resultater og holde fans i en tilstand af sund spænding og spænding hele tiden. Selvfølgelig bestemmes resultatet af løbet ikke kun af atleternes dygtighed, men også af banens beredskab. I denne forstand stilles der særlige krav til arrangørerne af verdensmesterskabet i skiskydning. I 2013 er Tjekkiet vært for atleterne.

Hvor bliver verdensmesterskabet i skiskydning
Hvor bliver verdensmesterskabet i skiskydning

VM i skiskydning er internationale konkurrencer, der inkluderer forestillinger i flere discipliner. Dette er et individuelt løb, sprint, forfølgelse, blandet stafet og massestart. Deltagerne i mesterskabet har mulighed for at modtage point, der går til verdensomspændende verdensmesterskab og nationalsmesterskab. At deltage i en turnering på dette niveau er meget prestigefyldt for enhver skiskytter.

Det skal bemærkes, at der i løbet af de olympiske vinterlege ikke afholdes verdensmesterskaber i skiskydning. Medaljer af konkurrencer i de discipliner, der ikke er inkluderet i det olympiske program, trækkes på et af verdensmesterskabet.

Det næste verdensmesterskab i skiskydning afholdes den 6.-17. Februar 2013 i Tjekkiet. Denne gang er skiskytterne vært for byen Nove Mesto (Nove Mnesto eller "New Town"), som i 2012 allerede var i centrum for sportsbegivenheder. En af etapperne i VM i skiskydning blev afholdt der, hvilket efterlod en masse indtryk for fans og atleter.

Nove Mesto er en hyggelig og malerisk tjekkisk by med en befolkning på kun 28 tusind mennesker, der fører sin historie fra Karl IV's tid, der forenede en række store bosættelser. Dels retfærdiggør det sit navn, da verdensmesterskaberne i skiskydning ikke blev afholdt her tidligere. Men deltagerne i de lavere rangerede konkurrencer - IBU Cup og verdensmesterskabet - havde allerede mulighed for at vurdere kvaliteten af det tjekkiske spor.

Den berømte russiske skiskytter Olga Zaitseva i et interview med RIA Novosti talte med respekt om banen i Nove Mesto og kaldte den interessant og vanskelig. Atleter kalder sådanne stier "fungerende", når nedkørsler konstant skifter med opstigninger, hvilket ikke giver plads til afslapning og hvile. Arrangørerne af de internationale konkurrencer lover, at de i den kommende sæson vil gøre alt for at sikre, at det præ-olympiske verdensmesterskab afholdes på det højeste organisatoriske niveau.

Anbefalede: