Sådan Opbygges Stansekraft

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opbygges Stansekraft
Sådan Opbygges Stansekraft

Video: Sådan Opbygges Stansekraft

Video: Hvordan skriver man en novelle? 2022, December
Anonim

Hvordan kan du få dit slag til at knuse for din modstander? Mange atleter og almindelige skolebørn stiller sådanne spørgsmål. Desuden ønsker mange at gøre dette på kort tid eller simpelthen hurtigt. Men uanset hvor meget de vil have det, sker der ikke mirakler, men det er meget muligt gradvist at udvikle slagets styrke og hastighed.

Sådan opbygges stansekraft
Sådan opbygges stansekraft

Er det nødvendigt

  • - taske
  • - Slaghammer;
  • - stort dæk
  • - en økse og brænde
  • - lille håndvægt
  • - motionscenter
  • - instruktør eller partner.

Instruktioner

Trin 1

En persons fysiske styrke og kraften i hans slag er ikke de samme begreber. Naturligvis må vi ikke glemme generel fysisk kondition, specielle øvelser til styrke. Men det betyder ikke, at hvis du bliver mere pumpet op, kan du slå hårdere. Der er mange eksempler i historien for at bevise noget andet. Så hvis du sætter dig som mål at udvikle kraften i et slag eller spark, skal du kombinere to typer træning: udvikling af den samlede styrke (gymnastiksal, vægtstang) og arbejde på at sætte slag. Hvis du er nybegynder, skal du kun begynde at træne under opsyn af en erfaren træner og gradvist øge belastningen. Så kan du gøre gode fremskridt. Her er nogle retningslinjer til løsning af dette problem: Brug en slaghammer. Øvelsen består i at ramme ethvert stort dæk med en slaghammer. Du leverer kraftige smash slag fra hovedet, hvilket gør den største sving mulig. Bare gå ikke glip af det! Det er meget vigtigt ikke at miste årvågenhed, mens du udfører denne øvelse. Lav 2-3 sæt 20 gange. Forøg gradvis antallet af gange pr. Sæt.

Trin 2

Hugge brænde. Den nemmeste og mest effektive måde er at klippe træstammer og brænde. En stigning i slagkraften er garanteret dig. Her er omtrent den samme effekt som med en slaghammer, kun du laver stadig et nyttigt job. I disse to øvelser styrkes hænder, skuldre, ryg og abs. Alt dette giver dig en base for et knusende slag.

Trin 3

Træn med baren. Saml en bar eller en ikke-tung vægtstang. Placer det på brystet og ryk det fremad. Du kan hoppe fra fod til fod på samme tid, dvs. som på et springtov eller under en kamp. Der vil være yderligere stress på dine ben og krop.

Trin 4

Arbejd med en tung taske. Fyld makiwaraen.

Trin 5

Slå uden handsker. Først træner du dine næver til at arbejde uden handsker, for i bokseudstyrshandsker er knytnæven ikke helt sammenbundet. Som et resultat falder slaghastigheden, og du styrker ikke din knytnæve ordentligt. Under virkelige kampforhold kan dette spille en grusom vittighed.

Trin 6

Gør push-ups på dine næver dagligt. Det er nok at starte med 10-15 push-ups i en tilgang. Derefter øges f.eks. Gradvist 1-2-3 gange om ugen. Antallet af tilgange er et individuelt spørgsmål. Bare gør dem hele dagen. Efter et par måneder bliver knytnæven meget stærkere, hårdere, og slagets kraft øges mange gange.

Trin 7

Arbejd dit håndled med håndvægte. Gør det til en regel at lave håndvægtkrøller hver dag i henhold til din vægt og styrke. Udfør denne øvelse 10-15 gange på hvert håndled gennem hele træningsdagen, mindst 6-7 sæt.

Trin 8

Gør strækninger rundt i gymnastiksalen i slutningen af ​​din træning. De er som følger: lægger vægt på at ligge på dine håndflader, bevæge dine ben tilbage og i denne stilling, skubbe bevægelser fremad. Dette er den mest alsidige skulder- og stansøvelse og bør kun udføres under opsyn af en uddannet professionel. Gå ikke med på alle øvelserne med det samme. Vælg noget, der passer til dig selv, og gør det. Gradvist øge belastningen og hvile dine næver.

Populær af emne.