Er Der Foldecykler

Indholdsfortegnelse:

Er Der Foldecykler
Er Der Foldecykler

Video: Er Der Foldecykler

Video: Er Der Foldecykler
Video: DCU TV: DCU tester foldecykler (2018) 2024, April
Anonim

Voksne og børn vil meget gerne cykle eller endda vælge en cykel som deres vigtigste transport, hvis der ikke var problemer med opbevaring og transport. Der er normalt ikke nok boligareal til at holde cyklerne sikre hjemme for hele familien. De fleste modeller passer heller ikke ind i bagagerummet på en bil for at køre uden for byen. I dette tilfælde kommer foldbare cykelmodeller til undsætning.

Foldede mountainbikes
Foldede mountainbikes

Instruktioner

Trin 1

I store byer er foldecykler virkelige redningsmænd for cyklister. Almindelige cykler er normalt ikke tilladt med offentlig transport, det er vanskeligt at blive enige om at parkere en jernven på kontoret eller på en almindelig parkeringsplads - der er mange forhindringer for at cykle. Deres sammenfoldede fætre tager meget lidt plads og kan let adskilles og samles, mens de realiserer deres hovedformål - evnen til at ride.

Trin 2

For fans af bjergvandringer er der også foldbare mountainbikes, men for muligheden for deres kompakte opbevaring og bekvem transport skal man acceptere ulemperne, som inkluderer strukturens større vægt og den høje pris. Desuden kaldes ulemperne ved sådanne cykler lave køreegenskaber, især hastighed sammenlignet med konventionelle cykler, og dyre reparationer, hvis det er nødvendigt på grund af det usædvanlige design.

Trin 3

Normalt foldes cykler til den mindste størrelse, og i denne form kan de monteres i et specielt tilfælde eller transporteres som en vogn. Sådanne cykler kan have forskellige designs, som bestemmer mulighederne for montering og adskillelse af cyklen. Den mest almindelige måde er at folde i halvdelen ved hjælp af ekstra foldedele: styr, pedaler, sadelpind, ramme osv.

Trin 4

Vægt, hjuldiameter, cyklernes kvalitet kan variere. I princippet er alle de samme parametre vigtige, når der dannes en pris for sådanne cykler, som i konventionelle modeller. Vægt kan være ultralet - op til 10 kg, let - fra 11 til 12 kg, medium - fra 12 til 13 kg. Støbejern eller andre tungmetalversioner kan veje over 15 kg, hvilket gør det vanskeligt at transportere. Hjuldiametre kan være ultra-små - op til 14 tommer, små - 14-18 tommer, standard - 20 tommer eller store - 24-28 tommer (hjul i fuld størrelse). Cyklister mener dog, at det ikke er værd at købe en model, der har samme størrelse som en ikke-foldbar cykel, hvis der er behov for kompakthed.

Trin 5

Brompton og Dahon betragtes som velrenommerede foldecykelmærker. De specialiserer sig direkte i produktion af foldemodeller. Men prisen på sådanne cykler er også passende. Kvalitetsudstyr produceres også af Birdy, Strida og Tern. Foldemodeller fra Stels, Forward, Giant og nogle andre er mere overkommelige, men også af høj kvalitet. Det er vigtigt for den samlede kvalitet af cyklerne, at firmaet udelukkende er dedikeret til produktion af cykler og cykeltilbehør. Sædehøjden, rattets position og andre justerbare parametre på disse modeller kan let justeres, så de passer til dig.

Anbefalede: