Hvor Er EM

Hvor Er EM
Hvor Er EM

Video: Hvor Er EM

Video: Hvor Er EM
Video: Сделал себе тепло и приятно....в мастерской) 2024, Kan
Anonim

Fra 8. juni til 1. juli 2012 finder den største fodboldbegivenhed på denne side af havet sted - den sidste del af EM. Det er af særlig interesse for fans fra 16 finalistlande, herunder Rusland. Og konkurrencestedet giver mange fans mulighed for at yde personlig tilstedeværelse personlig støtte til at opnå strålende sejre, uden tvivl afventer det russiske hold i sommer.

Hvor er EM 2012
Hvor er EM 2012

Stedet for den sidste del af hvert næste europæiske fodboldmesterskab bestemmes på et konkurrencemæssigt grundlag af en særlig kommission fra Union of European Football Associations - UEFA. Indkaldelse af forslag starter 6 år før datoen for konkurrencen og varer næsten et år, så værtslandene i Euro 2012 blev kendt tilbage i april 2007. Der var i alt 8 ansøgere, og det fælles bud fra vores to østeuropæiske naboer, Polen og Ukraine, vandt.

Disse lande delte alle de sidste kampe, men da der vil være et ulige antal kampe, fik Ukraine endnu et spil - 16. Men åbningskampen finder sted i den polske hovedstad - den 8. juni på National Stadium, landsholdet i dette land vil spille det med det græske landshold. Begge dagens spil finder sted i Polen - tre timer efter åbningskampen begynder det russiske hold deres første møde i den sidste del. Rivalen i denne kamp vil være holdet i Tjekkiet, og den finder sted i Wroclaw. Disse fire hold udgør gruppe A, hvor alle seks møder afholdes i Warszawa og Wroclaw.

Der er i alt fire sådanne grupper. Gruppe C (Italien, Irland, Spanien, Kroatien) spiller også i to polske byer - Gdansk og Poznan. I ukrainsk Kharkov og Kiev kan du se kampene fra hold fra gruppe D (Sverige, England, Ukraine, Frankrig) og i Donetsk og Lvov - fra gruppe B (Portugal, Tyskland, Holland, Danmark).

Kvartfinalen finder sted fra 21. til 24. juni i to polske (Gdansk og Warszawa) og to ukrainske (Donetsk og Kiev) byer. I Polen afholdes den sidste kamp i Euro 2012 den 28. juni i landets hovedstad - en af semifinalekampene afholdes der. En anden semifinale en dag tidligere spilles i Donetsk.

Hovedspillet i hele fireårscyklussen finder sted i hovedstaden i Ukraine i det nationale sportskompleks "Olimpiyskiy" - den 1. juli vil europamesteren i 2012 blive bestemt der.

Anbefalede: