10 Bedste Og 10 Værste Real Madrid-spillere Nogensinde

10 Bedste Og 10 Værste Real Madrid-spillere Nogensinde
10 Bedste Og 10 Værste Real Madrid-spillere Nogensinde

Video: 10 Bedste Og 10 Værste Real Madrid-spillere Nogensinde

Video: 10 Bedste Og 10 Værste Real Madrid-spillere Nogensinde
Video: TOP 10 REAL MADRID PLAYERS 2017 2024, Kan
Anonim

Grundlagt i 1902 er Real Madrid Football Club vokset til at blive en af de mest berømte og værdifulde virksomheder i verden. Denne klub samler unge talentfulde og de bedste spillere. Her spilles fodboldlegender.

RealMadrid
RealMadrid

Real Madrid fodboldspillere bærer hvide uniformer, som ikke har ændret sig gennem hele perioden. Lad os tage et kig på de ti bedste og ti værste fodboldspillere, der har spillet / spiller på den kongelige klub. Det er en af de mest berømte klubber i spansk fodbold. Han har 62 nationale titler: rekord 33 La Liga-titler, 19 spanske cups og 10 spanske Super Cups. Han har rekorden for flest sejre og mål i Champions League (13 gange, det eneste hold, der vinder denne turnering - derefter Europacupen - 5 gange i træk).

Ifølge Deloitte var Real Madrid i sæsonen 2016/17 den næsthøjest tjente klub blandt klubber med en årlig indkomst på 674,6 millioner euro. Det er en af de mest værdifulde klubber til en værdi af 4,1 milliarder dollars. Et stort antal virksomheder opererer på markedet for sportsvæddemål. Blandt dem finder du lovlige russiske bookmakere såvel som udenlandske. En nybegynder bliver let forvirret i denne sort, så der er en vurdering af bookmakere, så han kan finde en pålidelig partner til at satse.

10. Santillana er den bedste

En del af den ubesejrede Los Blancos var en fantastisk fodboldspiller ved navn Carlos Alonso Gonzalez eller simpelthen Santillana. Hans præstation i Real Madrid blev beundret af et stort antal fans. Over 17 sæsoner spillede fodboldspilleren i La Liga og spillede 643 officielle spil, hvor han scorede 186 mål. Hvis du tæller, har Santillana vundet 9 La Liga-titler i sin karriere, 4 spanske cups og UEFA Cup.

For Real Madrid blev han en af de bedste angribere i historien. Vandt La Liga tre sæsoner i træk. Fantastisk fodboldspiller nogensinde.

10. Predrag Spasich er den værste

Predrag Spasic er en serbisk forsvarer, der trak sig tilbage i en alder af 30 (nu 52). Tilbragte en sæson i Real Madrid Football Club. Flyttet til "cremen" i 1990 fra den daværende jugoslaviske Partizan. Ved verdensmesterskabet i 1990 viste han et strålende spil på landsholdet og tilbragte en god sæson i Partizan. Real Madrid håbede på at lukke deres svage position i bageste forsvarslinje. Men desværre viste spilleren ikke et spil, der var værd for et hold med sådanne ambitioner. I alt spillede han 22 kampe i en Real Madrid-trøje og scorede ikke et eneste mål. Fans kunne ikke lide Predrag Spasic. Efter en fiasko i den kongelige klub flyttede han til Osasuna i 3 sæsoner. Sådan kan Real Madrid-fans huske - en af de værste spillere nogensinde.

9. Luis Nazario de Lima Ronaldo er den bedste

Berømt brasiliansk spids, der trak sig tilbage fra sin fodboldkarriere. Han blev betragtet som den bedste fodboldspiller i sin tid. Han spillede for Real Madrid fra 2002 til 2007. Flyttet fra Inter. Han viste et interessant og effektivt spil. Da bolden ramte Ronaldos fødder, var den ustoppelig. Han blev en superstjerne i denne klub takket være hans 83 mål scoret i 127 kampe. Mange af hans fodboldrekorder er ikke brudt den dag i dag. Blev en del af "Galacticos" (stjerne rollebesætning) Florentino Perez. Ronaldo er en af de bedste Real Madrid-spillere nogensinde.

At kun "nibbler" ikke vandt i Madrid. I La Liga scorede han 23 mål i sin første sæson. I 2003-2004 vandt Ronaldo 3 trofæer. Hans skade forhindrede Real Madrid i at nå den spanske cupfinal. Holdet faldt også ud af Champions League, hvor de tabte mod Monaco i kvartfinalen. Ronaldo var også af stor betydning for det brasilianske landshold. I 2013 blev han kåret til den bedste Real Madrid-starter nogensinde.

9. Edwin Congo er den værste

I Real Madrids historie var der en sådan spiller, Edwin Congo. Efter en imponerende sæson med den colombianske klub Onse Caldas flyttede han til Real Madrid i 1999. Men han viste ikke det spil, som han var elsket hjemme.

Jeg var bogstaveligt talt vild i klubben med det samme. Ved 23 var det ikke original og udviklede sig ikke. Derfor blev Congo straks udlånt, og så forlod han den kongelige klub helt uden at spille en eneste kamp. Siden 33 har han spillet amatørfodbold. Hans overførsel var Real Madrids store fejltagelse.

8. Ferenc Puskas er den bedste

Fodboldspiller Ferenc Puskas var den første spiller fra Ungarn, der begyndte at spille for Real Madrid i 1958. I Budapest er hans navn blevet synonymt med fodbold. Han blev betragtet som den bedste spiller i hans position på det tidspunkt. Han viste et uovertruffen spil i Real Madrid. I en alder af 31 sluttede han sin karriere.

I den første sæson for Real Madrid scorede han 4 hat-tricks. Ferenc Puskas vandt 4 La Liga-titler med Real Madrid og scorede 7 mål i Champions League-finalen. Han var klar til at erobre alle fodboldens toppe med dette hold. I 1993 trænede han det ungarske landshold. Han døde i en alder af 79 år.

8. Peritsa Ognenovic er den værste

En anden serbisk fodboldspiller, der spillede for Real Madrid, er Perica Ognenovic. Denne spids blev medlem af holdet i 1999 og blev der indtil 2001. Efter et strålende spil i Crvena Zvezda besluttede den spanske kæmpe at erhverve spilleren inden transfervinduet lukkede. Peritsa Ognenovic spillede kun 30 spil for de "cremede" og blev ikke husket for noget. Alle kampe startede fra bænken. Jeg kunne ikke få fodfæste i startopstillingen af en af de bedste klubber i verden. Scorede ikke et eneste mål for Real Madrid og sagde farvel til ham efter 2,5 sæsoner.

Perica Ognenovic viste sig at være en af de værste spillere i Real Madrid. Hans sidste chance var den tyske klub Kaiserslautern, hvor han til sidst blev givet gratis som en gratis agent. I Tyskland spillede han kun 2 kampe.

7. Roberto Carlos er den bedste

Roberto Carlos er en af de bedste fodboldforsvarere i sin tids verden. Bemærkelsesværdigt for et meget kraftigt slag. Han var leder af det brasilianske landshold. Spillede mange sæsoner for Real Madrid. Var en del af Galacticos-listen. Flyttede til Real Madrid i 1996 og blev der indtil 2007. Scorede 47 mål. Var hovedspilleren på forsvarets venstre flanke.

Fans fik tilnavnet ham "Bullet" for hans superkraftige langskud. I løbet af sin tid med Real Madrid vandt han 4 La Liga-titler og Champions League. Han betragtes som en af de bedste spillere i hans position i klubens historie. Roberto Carlos er utvivlsomt en legende fra Real Madrid.

7. Jamie Sanchez Fernandez er den værste

Jamie Sanchez Fernandez var en defensiv midtbanespiller for det spanske landshold og spillede for Real Madrid. Men han viste ikke et anstændigt spil. Født i Madrid, spillede først for RSD Alcala i anden division af den spanske liga, før han flyttede til Real Madrid. I den store klub brugte han kun 82 minutter i Champions League-finalen mod Juventus, som sluttede 1-0. Denne fodboldspiller kan med rette betragtes som en af de mest uheldige spillere i den kongelige klub.

6. Zinedine Zidane er den bedste

Zizu er en stor fodboldspiller i sin tid, der spillede for Real Madrid. Det blev købt fra det italienske Juventus for 77,5 millioner euro. I Real Madrid blev franskmanden en legende og en del af den fantastiske Galacticos. I Real Madrid spillede han fænomenal fodbold. Betragtes som en af de bedste fodboldspillere i sin tid. Han vidste, hvordan man håndterede bolden elegant og scorede afgørende mål i vigtige kampe.

Takket være hans fænomenale præstation vandt Real Madrid 2002 Champions League-finalen. Derefter scorede Zidane et rally med sin venstre fod ind i hjørnet længst væk fra målmanden. Dette mål betragtes som et af de bedste i Champions League-historien. Spillede for Real Madrid indtil 2006. Hans farvelkamp sluttede 3-3 mod Villarreal.

6. Royston Drenthe er værst

I en alder af 30 blev den hollandske fodboldspiller Royston Drenthe en spiller i Bani Yas klubben fra Abu Dhabi. Denne fodboldspiller havde imidlertid en lys stribe i sin karriere - han var en Real Madrid-spiller. Han var i den spanske grandee fra 2007 til 2016 og spillede 46 kampe, hvor han kun scorede 2 mål. Efter den første sæson i Real Madrid var der håb om, at Drenthe ville vise styrke og komme i form. Uanset hvad det måtte være, kastede Marcelo Drenthe helt ud af startopstillingen og sendte ham på bænken. Real Madrid-fans var også utilfredse med hollænderens spil. Derefter stoppede træneren endelig med at inkludere ham i startopstillingen. Spillerens fysiske tilstand blev forværret, og ledelsen af den "cremede" sendte spilleren på lån. Derefter underskrev Drenthe en kontrakt med den russiske klub Spartak Vladikavkaz.

5. Francisco Gento er den bedste

Den spanske fodboldspiller spillede for den kongelige klub mellem 1953 og 1971 og spillede 428 spil. Han var en stor spiller i løbet af 1956-1961, da Real Madrid vandt Champions League 5 gange. Francisco Gento havde nummer 11-trøje i klubben og blev hurtigt en legende. Spillet på midtbanen. Jeg løb afstanden på 100 meter på 11 sekunder. Takket være hans hurtighed og fodboldevner havde han fremragende boldkontrol og viste et fantastisk spil. Var den farligste midtbanespiller på det tidspunkt. Francisco Gento er en fantastisk spiller, der har vundet 6 europæiske cups. Hans rekord er ikke brudt selv i dag - deltagelse i otte finaler. Han var kongen af europæisk fodbold, den bedste af de bedste.

5. Carlos sekretariat er det værste

Den portugisiske fodboldspiller Carlos Secretariat spillede til højre i forsvar og blev betragtet som en lovende fodboldspiller. Vandt 17 trofæer med Porto og 3 med Real Madrid. I løbet af tre år spillede han kun 13 kampe for Real Madrid. Startede i 11 spil. Desværre for sekretariatet underskrev ledelsen af Real Madrid Christian Panucci, som fik plads ved basen.

Sekretariatets spillekarriere i Real Madrid mislykkedes.

4. Iker Casillas er den bedste

Han var den bedste målmand for Real Madrid i historien og beviste det mere end én gang med sit strålende spil på outs og i mål. Iker Casillas har altid været i startopstillingen. Siden 1990 spillede han for ungdomsholdet i Real Madrid. Han begyndte at spille for hovedholdet i 1999 og forlod klubben i 2015. For Madrid blev han den anden spiller med flest kampe. Ifølge denne indikator er kun Raul foran ham med 725 kampe.

Med Real Madrid vandt Iker Casillas La Liga 5 gange, Champions League 3 gange og den spanske Cup 2 gange. Han var en af de bedste målmænd og vil altid blive husket af Real Madrid-fans. En ægte legende. Efter at have forladt klubben, overgav Raoul ham kaptajnens armbånd.

4. Francisco Villarroya er værst

Lad os gå tilbage til 1990 og huske, hvordan den spanske midtbanespiller underskrev en kontrakt med Real Madrid. Forud for det tilbragte Francisco Villarroya 2 sæsoner i Zaragoza og hjalp holdet med at slutte i top ti i 2 år i træk. I Real Madrid lukkede fodboldspilleren forsvarets venstre flanke. Han blev i holdet, før Roberto Carlos kom til denne stilling.

Brugte 83 kampe for holdet og scorede et enkelt mål, men viste sig ikke rigtig i forsvaret. Roberto Carlos spillede bedre.

3. Alfredo di Stefano er den bedste

Hvis vi taler om Real Madrids sejre, skal navnet Alfredo di Stefano nævnes. Denne fodboldspiller brugte meget tid på at have en cremet skjorte på. Han viste et godt spil, satte mange fodboldrekorder. Han spillede også for forskellige hold i Argentina og Colombia, før han flyttede til Real Madrid i 1953. Tilbragte 9 sæsoner med dette hold indtil 1964 og scorede 216 mål i 282 kampe. Alfredo di Stefano var en talentfuld hovedspiller.

Som en del af Real Madrid blev han en rigtig legende, hjalp holdet med at vinde 5 Champions League-titler over 5 sæsoner i træk. Han er en af de største Real Madrid-spillere nogensinde. Han var holdets leder og med succes spillede kampe mod Barcelonas værste fjende.

3. Dejan Petkovic er den værste

Serbisk fodboldspiller, der spillede for den spanske kæmpe. Flyttet til Real Madrid fra Crvena Zvezda klubben. Han viste sine fodboldevner på et godt niveau i sit eget mesterskab.

Efter en dårlig sæson for Real Madrid blev han udlånt til Sevilla. Derefter flyttede han til Racing Santander. Spillet på midtbanen.

2. Raul Gonzalez Blanco er den bedste

I mange år var han kaptajn for Real Madrid og spilleren af det spanske landshold. En af de mest berømte fodboldspillere i Real Madrid historie. Han spillede i en angribende midtbanes position og vidste, hvordan man fuldførte scoringschancer perfekt. Brugte 16 sæsoner for Real Madrid. Kom til holdet i 1994. Spillede 741 kampe og scorede 323 mål. Denne figur er den anden efter Cristiano Ronaldo. Raul vandt Champions League 3 gange. Var leder af Real Madrid. Vandt 6 La Liga-titler. Han var den succesrige kaptajn på sit hold fra 2003 til 2010. En berømt person i Madrid og en legendarisk fodboldspiller.

2. Julien Faubert

Den franske midtbanespiller underskrev med Real Madrid i 2010 og blev overført fra den engelske klub West Ham. I det engelske mesterskab har han bevist sig godt. Hans overførsel blev anslået til £ 1,5 millioner. En 3-årig kontrakt blev underskrevet med Real Madrid. Men allerede i den første måned viste han en mislykket fodbold. Han kom ud ved basen kun to gange for den "cremede". Dybest set dukkede han op i træning og polerede bænken. Mod Villrreal startede han i basen, og det var Reals værste kamp i denne sæson. Som et resultat slap den spanske storindrømmer af Julien Faubert.

1. Cristiano Ronaldo er den bedste

Den bedste spiller af sin tid og den bedste Real Madrid-spiller i historien er Cristiano Ronaldo. Nu er der en konstant debat, hvem er den bedste fodboldspiller - Messi eller Ronaldo? De fleste synes, Ronaldo fortjener andenpladsen. Den portugisiske midtbanespiller begyndte at spille for Real Madrid i 2009. I løbet af denne tid blev han den bedste angribende fodboldspiller i klubens historie.

Han blev flere gange udnævnt til den bedste spiller i verden. Takket være hans mål vandt den "cremede" mange sejre. Ronaldo har sat et stort antal fodboldrekorder i verden. Forlænget kontrakten med Real Madrid indtil 2021. Navnet på Ronaldo forbliver for evigt i mindet om Real Madrid fans. Den bedste fodboldspiller nogensinde.

1. Fernando Sanz er den værste af de værste

Fernando Sans er den værste spiller i Real Madrids historie og er også søn af den tidligere klubpræsident Lorenzo Sansa, der ejede 97% af klubben. Han endte i fodbold ved at trække. Spanieren har spillet 35 kampe i trøjen fra det første hold i Real Madrid. Jeg startede 11 gange. Centret har ikke scoret et eneste mål på alle tidspunkter og har sjældent spillet. Så gik han til Malaga.

Anbefalede: