Hvordan Er Afslutningen Af de Olympiske Lege

Hvordan Er Afslutningen Af de Olympiske Lege
Hvordan Er Afslutningen Af de Olympiske Lege

Video: Hvordan Er Afslutningen Af de Olympiske Lege

Video: Hvordan Er Afslutningen Af de Olympiske Lege
Video: Asterix Og De Olympiske Lege Trailer 2023, December
Anonim

Værtslandet for de Olympiske lege forsøger at gøre åbnings- og afslutningsceremonierne mindeværdige, for at bruge alle mulige resultater af teknisk tænkning for at give en lys national smag. Imidlertid forbliver nogle traditioner uændrede og tjener til at dekorere hver afslutningsceremoni af de Olympiske lege.

Hvordan er afslutningen af de olympiske lege
Hvordan er afslutningen af de olympiske lege

Hver afslutningsceremoni ledsages af en generel march af atleter. Alle delegationer, der deltog i kampene, kommer ind på stadion i en enkelt kolonne. En atlet fra hvert land bærer flaget, og alle atleter marcherer bag det uden nogen gruppering eller forskel. Under ceremonien blander atleterne sig og spredes rundt på stadionet og danner sig som en "folk".

Den nationale hymne i tre lande spilles: Grækenland (i forhold til det land, som de olympiske lege blev opfundet for), værtslandet og det land, hvor de næste vinter- eller sommer-OL vil blive afholdt. Samtidig hæves flagene fra disse lande - Grækenlands flag på højre flagstang, værtslandets flag på det centrale, venstre flagstang forbliver det land, hvor de næste OL er planlagt.

Dette efterfølges af Antwerpen-ceremonien, hvor hovedet på byen, der organiserede legene, overleverer et særligt olympisk flag til præsidenten for Den Internationale Olympiske Komité. Til dette formål er der tre flag, dekoreret med frynser og bundet til flagstangen med farvede bånd.

Dette er Antwerpens flag, der blev leveret til Den Internationale Komité ved Sommer-OL 1920 af byen Antwerpen og videregivet til de følgende værtsbyer ved sommerlekene indtil 1988-legene i Seoul. Det andet flag er Seouls flag, der blev overdraget af byens borgmester til borgmesteren i Barcelona i 1988, og det er også beregnet til byer, der er vært for sommerlegene. Ved Vinter-OL 1952 i Oslo dukkede et tredje flag op, som sendes videre til hver by, der er vært for de næste vinter-OL.

Præsidenten for Den Internationale Olympiske Komité, der har modtaget flaget fra lederen af den by, der er vært for OL, overdrager det til borgmesteren i den næste by, hvor OL er planlagt. Han vinker til gengæld dette flag otte gange. Nationen, der er vært for de næste OL, præsenterer sin kultur med teater- og danseforestillinger.

Talerne holdes derefter af præsidenten for værts-olympiske organisationsudvalg og præsident for Den Internationale Olympiske Komité. De lukker officielt De Olympiske Lege og inviterer dem til at mødes igen fire år senere til de næste lege. Under lyden af den spillende hymne slukkes den olympiske flamme, flaget sænkes ned og føres væk fra stadionet.

Anbefalede: