Sådan Laver Du En Side Flip

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du En Side Flip
Sådan Laver Du En Side Flip

Video: Sådan Laver Du En Side Flip

Video: Sådan Laver Du En Side Flip
Video: Узнайте, как перевернуться на земле за 5 минут 2024, April
Anonim

Somersaults er et af elementerne i akrobatik og den moderne springkunst - parkour. Erfarne jumpere kan udføre forskellige typer af det: bagpå, foran og på siden. Du kan lære disse teknikker på egen hånd og derefter behage dine venner og gæster med deres mesterlige præstation.

Sådan laver du en side flip
Sådan laver du en side flip

Er det nødvendigt

måtter eller blødt gulv

Instruktioner

Trin 1

Hvis du vil lære, hvordan man laver sidevip, skal du finde et område med et meget blødt gulv. Et fitnesscenter med bløde måtter er især velegnet til dette formål. Fundet et passende rum, start træningen. Du skal udføre salto med et skub på det ene ben og en samtidig svingning af det andet, efterfulgt af at skubbe jorden med begge fødder. Start bevægelsen med en løbende start, spring så op og lav følgende bevægelser med dine hænder: den, der går i rotationsretningen, skal gå tilbage, og den modsatte skal gå fremad. Når du skubber af, bevæger den første hånd sig fremad, og den anden - fra front til bag. Sørg for at mestre dette spring, inden du går videre til at udføre salto.

Trin 2

Når du har mestret springet, skal du begynde at lære at flyve ud af det. Du skal gøre dette, så du lander på lige ben. Begynd derefter at udføre, faktisk salto. Dette gøres normalt i den retning, hjulet er lavet i. Før du foretager saltvand, skal du beslutte, i hvilken retning du vil gøre det. Det afhænger normalt af, hvor du har det bedre.

Trin 3

Se frem med dit ansigt og bryst, når du begynder at bevæge dig. Hvis du vil udføre det i retning mod højre, skal du dreje ved hjælp af dit højre ben og svinge den tilsvarende hånd op, mens venstre skulder skal gå ned i dette øjeblik.

Trin 4

Men glem ikke at rulle fra hæl til tå, inden du skubber af. Du skal sætte din fod på denne måde, så skubbet under springet er stærkere, selvom denne position er meget ubehagelig. Afslut svingen med dit højre ben ved at bøje det ved knæet.

Trin 5

Tidlig gruppering af hele kroppen er også en forudsætning for et vellykket kup. Når du løfter gulvet, skal kroppen forsigtigt samles i en enkelt gruppe. Det skal gribes med en svingende håndbevægelse. Men for at komme ud af kuppet let og smertefrit behøver du ikke gøre for tæt gruppering. Ellers vil du ikke være i stand til at foretage en eneste bevægelse inden i den.

Sådan laver du en side flip
Sådan laver du en side flip

Trin 6

Når du går ud af salto, skal du lære at rette dine ben korrekt. For at gøre dette skal du først rette det svingende ben og derefter løbebenet. Den endelige landing kan være vanskelig. Hvis det gøres forkert, kan der let opstå alvorlige knæskader. For at forhindre dette i at træne på forhånd: læg dig med ryggen på et hævet plan fra kanten, gruppér dig og start med at rulle fra pausepunktet til dine fødder. Det tilrådes at gøre dette på en blød overflade, alt sammen i samme motionsrum.

Anbefalede: