Sådan Lærer Du En Back Flip

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du En Back Flip
Sådan Lærer Du En Back Flip

Video: Sådan Lærer Du En Back Flip

Video: Sådan lære du en backflip 2022, December
Anonim

Hvis du har et ønske om at lære at lave en backflip, kan vi vise dig, hvordan du kan opfylde dit ønske. Det er værd at advare om, at selv streng overholdelse af alle instruktioner og anbefalinger ikke kan spare dig 100% for skader. Derfor er det bedre at lære at udføre salto i gymnastiksalen på en trampolin eller på måtter. Tilstedeværelsen af ​​en forsikringskammerat er også ønskelig.

Sådan gør du det
Sådan gør du det

Instruktioner

Trin 1

Først skal du øve dig i at lave to forberedende øvelser: - Lidt huk, spring op og ret din krop helt ud, og stræk også dine arme op; - Igen, spring op, men med en træk: straks efter at have skubbet med benene, tryk dine knæ tættere på dine skuldre, og lige før landing, sænk dine ben …

Trin 2

Efter at have trænet hoppe, gå videre til bageste flip-træning. Gå først op til startpositionen: bøj let, bøj ​​knæene (kun lidt), sænk armene og træk dem lidt tilbage.

Trin 3

Skub gulvet så meget som muligt, og lav samtidig en kraftig svingning med armene opad (dette er det vigtigste øjeblik i udførelsen af ​​teknikken). Ret op med armene løftet straks efter sparket. Selvom du kun vil kunne rette dig op et øjeblik.

Trin 4

Hvis du har gennemført ovenstående trin korrekt, kan du nemt vende tilbage. For at gøre dette skal du gruppere: tryk dine bøjede ben mod kroppen og hold dem med dine hænder. På samme tid skal du ikke lukke øjnene - du skal kontrollere din position i rummet fuldstændigt.

Trin 5

Hvis du kigger direkte i centrum af dig selv, skal du under drejningen begynde at afgruppere, når du ser gulvet, som i det øjeblik er vinkelret på dit blik. Så pres dine ben ud af brystet, så bøj dem let, land lige på tæerne. Hold din balance. For at undgå at beskadige dine led skal du ikke lande på lige ben.

Trin 6

Det er hele instruktionen. Vær ikke bange for at vende tilbage. Lad først bevaringsinstinktet overtage dig, overvæld dig selv. Og så bliver det lettere, så snart du forstår, at det ikke er skræmmende at lave en salto.

Populær af emne.