Sådan Træner Du Din Stansehastighed

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du Din Stansehastighed
Sådan Træner Du Din Stansehastighed

Video: Sådan Træner Du Din Stansehastighed

Video: Sådan Træner Du Din Stansehastighed
Video: Sådan træner du din drage 3 - Dansk trailer 2 - I biografen 31. januar 2024, Kan
Anonim

I kamptræningen af en atlet er det vigtigt at lære ham at slå slag så hurtigt som muligt. Det er ikke kun dets fysiske egenskaber, der er vigtige, men også angrebets hurtige reaktion. Der er et specielt sæt metoder, der gradvist vil danne en højhastighedsstans.

Sådan træner du din stansehastighed
Sådan træner du din stansehastighed

Er det nødvendigt

  • - træner;
  • - sparrings partner;
  • - makiwars
  • - motionscenter
  • - handsker
  • - hjelme.

Instruktioner

Trin 1

Øv dig i at placere dine hænder på stød. Følg den rigtige position af hænderne på første trin. Mange begyndere begynder at træne deres slag forkert i starten. Knyt knytnæven så hårdt som muligt og klem tommelfingeren fast. Knytnæven skal være i fuld kontakt med en flad overflade. Slå kun med de to første knoer, og glid ikke langs overfladen. Forlæng din arm helt. Dette giver slagets præcision og styrke. Lad din træner vise dig, hvordan du gør dette. Ret dine fejl.

Trin 2

Slå luften et stykke tid. Når du har lært at ramme korrekt, skal du øve dig i at ramme det tomme rum. Mange undervurderer vigtigheden af denne øvelse. Faktisk kommer det i mange kampsport først. Mål 30 meter. Dette er din beregnede afstand. Sæt dine hænder i en affyringsposition, og start skiftevis med hurtige strejker. På samme tid ledsages hver håndstrejke med et skridt fremad. Foretag den samme bagudgående bevægelse. Udfør kun 4-5 spor i denne stil.

Trin 3

Arbejd med en partner eller coach. Nu hvor du ved, hvordan du rammer luften hurtigt og korrekt, er det tid til at indarbejde makiwara i din træning. Bed din mentor om at bære en makiwara på hver hånd. Anvend først et par hurtige slag for at varme op. Start derefter med at bevæge dig, ligesom i den forrige øvelse. Hit 2-3 hits ad gangen, ikke mere. Gradvist øge din hastighed og styrke. For at gøre dette skal du sætte hele din krop i hvert slag.

Trin 4

Anvend højhastigheds strejker i sparring. Når du har lært teknikken og hastigheden af dine strejker, er det tid til at øve dem i reel praksis med en sparringpartner. Tag boksehandsker og hjelme på. Udfør den samme opgave og påfør 2-3 slag, men denne gang på fjenden. Husk også at forsvare, når fjenden rammer dig. Denne alternative træning lærer dig at ramme og forsvare dig hurtigt på kort tid.

Anbefalede: