Sådan Fjernes Folder Fra Bagsiden

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Folder Fra Bagsiden
Sådan Fjernes Folder Fra Bagsiden

Video: Sådan Fjernes Folder Fra Bagsiden

Video: Теплый и уютный женский кардиган - куртка с аранами, на молнии и с капюшоном. Часть 2. 2022, December
Anonim

Fede folder på ryggen tiltrækker få opmærksomhed. Når alt kommer til alt ser en person ikke ryggen. Og hvis han ikke ser, så bekymrer han sig ikke. At tage tøj på med åben ryg og beundre dig selv i spejlet er det imidlertid vanskeligt ikke at lægge mærke til disse fede "vinger". De ser selvfølgelig forfærdelige ud, men deres tilstedeværelse er ikke en sætning, men en opfordring til handling.

Sådan fjernes folder fra bagsiden
Sådan fjernes folder fra bagsiden

Instruktioner

Trin 1

Kost: Gå på en diæt. Vægttabskosten er baseret på et princip, nemlig at en person, der ønsker at tabe sig, skal indtage mindre kalorier, end de bruger. Samtidig skal ernæring være afbalanceret. Ubalanceret eller for lavt kalorieindhold (nogle formår at skære deres diæt til 3-4 hundrede kilokalorier om dagen med en hastighed på 2-2,5 tusind) truer med at stofskiftet sænkes, kroppen går i en tilstand af belejring, og du vil blive fedt selv fra en slurk vand.

Trin 2

Motion Fysisk aktivitet er en væsentlig egenskab ved ethvert vægttab. Øvelser udjævner hurtigt alle folder, selv på ryggen, selv på andre dele af kroppen. Prøv følgende øvelser to gange om dagen: - Kom på alle fire, hviler på dine hænder og knæ, stræk din højre arm og venstre ben fremad på samme tid. Hold stillingen i et par sekunder, vend derefter tilbage til startpositionen, og stræk derefter din venstre arm og højre ben fremad. Dette er en gentagelse. Sådanne gentagelser skal udføres mindst 10; - ligge på gulvet - på din mave. Hænder langs kroppen. Når du indånder, løft dine arme, ben, løft dine skuldre og hofter fra gulvet, og hold denne position i et par sekunder. Gå ned på gulvet og slapp af. Denne effektive rygøvelse skal gentages mindst ti gange. Sørg for at medtage aerob træning (cardio), der forbrænder fedt godt i din daglige træning. Forsøm ikke håndvægte. Kun med deres hjælp kan man få en god form for overkroppen og armene.

Trin 3

Livsstil Den livsstil, du fører, kan kun reflektere over dit udseende. Ikke underligt, at de siger, at den, der sår en vane, vil høste skæbnen. Og dine daglige rituelle vaner har ført dig dit sted, hvor du er. Du kender udmærket de vaner, der førte dig til den tilstand, hvor du er. Lav en oversigt over dem, og udskift dem gradvist med en sundere. Desuden er nøgleordet her "gradvist." Erstat vanen med at spise fede og sunde retter til f.eks. En aftenvandring (forresten skal en person gå mindst 10.000 trin om dagen, hvilket er cirka 5 kilometer). Prøv at gå en tur, mens familien sidder ned til en solid, usund middag. Og fordelene og ingen fristelser. Definer dit foretrukne weekendunderholdning igen. I stedet for at spise slik foran tv'et, tag f.eks. På cykel eller gå ud med børnene. Etc.

Populær af emne.