Sådan Strammes Musklerne Efter Dramatisk Vægttab

Indholdsfortegnelse:

Sådan Strammes Musklerne Efter Dramatisk Vægttab
Sådan Strammes Musklerne Efter Dramatisk Vægttab

Video: Sådan Strammes Musklerne Efter Dramatisk Vægttab

Video: Sådan Strammes Musklerne Efter Dramatisk Vægttab
Video: KOSTPLAN PÅ 1.200 KALORIER (FOKUS: VÆGTTAB) 2024, April
Anonim

At tabe sig hurtigt er fyldt med et alvorligt problem - tab af muskeltonus. I tøj vil du se ret attraktiv ud, men på stranden eller i poolen er det ret problematisk at skjule slappe muskler. Kompetent fysisk aktivitet hjælper med at klare dette problem.

Sådan strammes musklerne efter dramatisk vægttab
Sådan strammes musklerne efter dramatisk vægttab

Gym er en hurtig måde at stramme musklerne på

Håndvægte, vægtstænger og undervisere er ikke kun velegnede til at blive en pumpet bodybuilder. At træne i gymnastiksalen hjælper dig med bare at stramme og styrke dine muskler. Det er bedst at begynde at øve med en personlig træner - han vælger den optimale belastning, træningsvolumen og træningsprogram afhængigt af de ønskede resultater.

For at fjerne hængende muskler er det nok at gå i gymnastiksalen 2-3 gange om ugen og træne med let vægt. Et godt resultat gives ved at udføre grundlæggende styrkeøvelser - squats med en vægtstang, markløft, bænkpress fra brystet, pull-ups, lunges med håndvægte. Disse øvelser retter sig mod flere muskelgrupper og fører til hurtige resultater, der kan ses efter et par måneder. Når du træner regelmæssigt, vil du opbygge lidt og få en smuk, tonet krop.

Drik rigeligt med vand under træning. Dette hjælper med at opretholde dit stofskifte på det rette niveau.

Pilates og yoga - sig nej til en slap krop

Genopretning efter dramatisk vægttab kan startes med yoga eller pilates. Disse metoder fungerer ikke så hurtigt som et motionscenter, men de er velegnede til elskere af rolige, ikke særlig intense belastninger. Yoga er en gammel kunst, der harmoniserer krop og sjæl. På trods af at undervisningen hovedsageligt afholdes i et langsomt tempo, giver yoga en god belastning på musklerne og giver dem tone. Derudover får du fleksibilitet og stretching, lærer at slappe af og opnå harmoni.

Pilates er et øvelsessystem, der også udføres langsomt nok til at kontrollere din vejrtrækning. Pilates er specielt designet til folk, der ikke har været involveret i sport før. Dette system fungerer, selvom du har fysiske begrænsninger. Teknikken er ret enkel, der lægges særlig vægt på koncentration på belastningen og korrekt vejrtrækning. Et andet plus er, at du kan øve Pilates både i en fitnessklub og derhjemme, via video.

Yoga og pilates kan praktiseres under graviditet og umiddelbart efter fødslen.

Yderligere teknikker

For at opnå hurtige resultater kan du medtage flere yderligere teknikker i dit træningsprogram. Hvis du ikke kun vil stramme musklerne, men også tørre ud, få lidt lettelse, træne aerob træning - løbe, svømme, cykle om sommeren og danse, aerobic, stå på ski om vinteren. 2 styrke og 3-4 aerobe træningsprogrammer om ugen er tilstrækkelige.

Behandl, fugt og eksfolier din hud for at forbedre din krops udseende. Besøg salonen for spabehandlinger og massage. Se din diæt, udelukk mel og fede fødevarer fra kosten, begræns søde sager - på denne måde vil du ikke gå op i vægt igen.

Anbefalede: