Sådan Pumpes Dine Halsvinger Derhjemme Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Dine Halsvinger Derhjemme Op
Sådan Pumpes Dine Halsvinger Derhjemme Op

Video: Sådan Pumpes Dine Halsvinger Derhjemme Op

Video: Sådan Pumpes Dine Halsvinger Derhjemme Op
Video: Sådan ruller du dine egne bivokslys - juleudgave - DIY af Hedenhus 2024, April
Anonim

Når du stiller dig selv spørgsmålet”Sådan pumpes nakkemusklerne (” vingerne”) derhjemme, er det vigtigste, at din entusiasme og lyst er nok i lang tid under øvelserne, ellers opnår du ikke det, du vil have. Men med følgende enkle regler og øvelser kan du nemt pumpe dine "vinger" i halsen hjemme.

Sådan pumpes dine halsvinger derhjemme op
Sådan pumpes dine halsvinger derhjemme op

Nødvendig

håndvægte

Instruktioner

Trin 1

Lav følgende udstyr til at udføre øvelsen: Sæt to brede nylonbånd på kronen på tværs, hæng enderne. Fra det samme nylonbånd laves en kant, hvormed du fastgør de to foregående bånd til hovedet. Således får du en slags hat. Bind håndvægte til enderne af de to nylonbånd, som du har bundet på bagsiden af dit hoved på tværs (du kan vælge vægten efter eget skøn), men overdriv det ikke med vægten, ellers kan du beskadige livmoderhvirvlerne. Bøj dit hoved frem og tilbage, mens du sidder eller står. Træning er meget effektiv til at pumpe nakkevinger derhjemme.

Trin 2

En anden øvelse for at pumpe dine nakkevinger op hjemme. Lig på brystet på en plan, vandret overflade, og den skal hæves over gulvniveau (for eksempel en bænk). Bænkens kant skal være på brystniveau. Læg et håndklæde på bagsiden af dit hoved og en håndvægt ovenpå. Vip hovedet op og ned. Du kan holde håndvægten med dine hænder. Alternativt: hvis du lægger dig ned på bænken sidelæns og udfører denne øvelse, kan du også pumpe de laterale muskler i nakken op.

Trin 3

En anden øvelsesmulighed. Lig på gulvet med dine ben gemt ind, som du vil, og hvil hovedet på kanten af en lænestol eller sofa. Skub hovedet væk fra sofaen, mens du justerer belastningen med dine hænder. Øvelsen kan udføres, mens du ligger på ryggen.

Anbefalede: