Sådan Vælges Langrendsbindinger

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælges Langrendsbindinger
Sådan Vælges Langrendsbindinger

Video: Sådan Vælges Langrendsbindinger

Video: Sådan Vælges Langrendsbindinger
Video: Sådan vælges de bedste sommerdæk 2023, September
Anonim

Når du køber langrendski, er det vigtigt at overveje mange nuancer, inklusive beslaget. Det afhænger af ham, din tillid på banen, løb, sikkerhed og komfort. Hvordan man vælger de rigtige bindinger til langrendski, hvad du skal vide og tage i betragtning, når du vælger, fortæller salgsassistenten normalt, men hvis du lyttede til det, udfylder artiklen hullet.

Sådan vælges langrendsbindinger
Sådan vælges langrendsbindinger

Instruktioner

Trin 1

Beslut om monteringsproducent og type. Overvej Alpina, Alfa eller Artex NNN og SNS-teknologi som et beslag til dine langrendski. Disse bindinger er ret pålidelige og stabile, firmaerne har bevist sig blandt professionelle skiløbere og amatør skiløbere.

Trin 2

Beslut dig for stivhed. Langrendsbeslag vælges bedst som stive eller halvstive. Om hvilken sag og hvilken type fastgørelse, der vil være bedre, skal du kontakte butikens konsulent, da hver af producenterne tilbyder en individuel type fastgørelse både i udseende og i farve.

Trin 3

Beslut hvilke - front, tagrender eller skinner - du har brug for. De forreste er en af de billigste, som i dag praktisk talt ikke er efterspurgte, selv på trods af deres pris. Denne type fastgørelse er allerede forældet. De to andre typer er lige så gode, de eneste forskelle er, at i det første tilfælde (fastgørelse med en rille) har støvlen en strimmel til fastgørelse, og i den anden - to strimler, deraf navnet "fastgørelse med skinner".

Trin 4

Beslut hvilken sko monteringen skal designes til. Når det er sagt, bemærk at SNS- og NNN-bindinger er lige så velegnede til alle typer og størrelser af sko. De eneste undtagelser her er for børn, specielle monteringer er beregnet til dem.

Trin 5

Vælg type fastgørelse. Det kan være automatisk eller mekanisk (manuel). Følgelig, i det første tilfælde, efter at hæfteklammerne er indsat i fastgørelsesrillen, klikker de automatisk på plads, mens du i det andet tilfælde skal lukke befæstelserne manuelt.

Trin 6

Find ud af priserne, og afsæt det krævede beløb til køb af holderen. Foretag dit køb i en specialbutik efter at have konsulteret en professionel konsulent, inden du køber.

Anbefalede: