Russiske Skiløbere Vinder 50 Km Olympisk Maraton

Russiske Skiløbere Vinder 50 Km Olympisk Maraton
Russiske Skiløbere Vinder 50 Km Olympisk Maraton

Video: Russiske Skiløbere Vinder 50 Km Olympisk Maraton

Video: Russiske Skiløbere Vinder 50 Km Olympisk Maraton
Video: Kipchoge 🇰🇪 wins marathon gold again 🥇! | Tokyo Replays 2024, Kan
Anonim

Den sidste dag i konkurrencen var en sejrrig for russiske skiløbere. Når alt kommer til alt var atleterne i stand til at tage hele podiet efter at have modtaget bronze, sølv og guldmedaljer.

Russiske atleter tog alle æressteder
Russiske atleter tog alle æressteder

Så de olympiske lege XXII, som blev afholdt i Rusland, er nået til en ende. I starten af konkurrencen kunne ingen have forestillet sig, at dette OL ville være et af de mest succesrige for det russiske hold i de senere år. Nu kan vi med tillid sige, at Rusland indtager førstepladsen i den uofficielle medaljestilling. Bogstaveligt talt i de sidste tre dage af spillet har russiske atleter gjort et stort gennembrud og bragt holdet flere guldmedaljer på én gang.

Den sidste dag i konkurrencen vil huskes af russiske fans i lang tid. Det var trods alt på denne dag, at der blev spillet et sæt medaljer i det mest prestigefyldte og svære skiløb - et 50 km freestyle maraton. På fædrelandsdagens forsvarer formåede russiske skiløbere at udføre en ægte mandlig bedrift - kun russiske atleter klatrede op på podiet.

Løbet var interessant indtil de sidste minutter af konkurrencen. Kun i de sidste meters afstand var skiløbere i stand til at løse striden om medaljer. Så Alexander Legkov kom først til målstregen. Anden- og tredjepladserne blev bestemt ved hjælp af en fotofinish, som et resultat var Maxim Vylegzhanin kun 0,1 sekunder foran Ilya Chernousov. Den sidste russiske vinder af ski-maraton var Mikhail Ivanov, der modtog en guldmedalje i 2002. Takket være denne sejrende sejr sikrede det russiske hold en tidlig sejr med hensyn til antallet af medaljer, der blev vundet.

Det er dobbelt behageligt, at medaljerne tildeles vinderne ved afslutningsceremonien for de Olympiske lege. Tre flag fra det russiske landshold hæver på stadion med det samme, dette er en rigtig triumf og den sidste akkord ved dette OL. Når alt kommer til alt, var Rusland i stand til at bevise for hele verden, at det ikke kun er i stand til at organisere de største spil i historien, men også værdig til at vinde.

Anbefalede: