Sådan Vinder Du Et Maraton

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vinder Du Et Maraton
Sådan Vinder Du Et Maraton

Video: Sådan Vinder Du Et Maraton

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Sådan Vinder Du I Squid Game! 2023, Februar
Anonim

Løbet om en afstand på 42 kilometer 195 meter forudsætter en enorm tilbagevenden af ​​moralsk og fysisk styrke. Ofte kan atleter ikke forlade konkurrencen i flere dage eller endda uger. Generelt skal du følge et antal kritiske trin for at vinde et maraton.

Sådan vinder du et maraton
Sådan vinder du et maraton

Er det nødvendigt

  • - Sportsuniformer
  • - lette sneakers
  • - træningssystem.

Instruktioner

Trin 1

Træn kraftigt flere måneder før start af konkurrencen. Af erfaringerne fra professionelle atleter kan vi sige, at du i alt ikke behøver at gennemføre mere end 3-4 maratonløb om året for ikke at overtræne og få det maksimale resultat fra løbet. Planlæg din start 3 måneder i forvejen.

Trin 2

Implementere forskellige typer træning. Stop ikke kun på fladt kryds, inkluderer bjergløb, langrendsløb, tempo langrendsløb, træning på stadion. Generelt træner konstant med en gruppe atleter. Således kan du lettere overføre belastninger før konkurrencen.

Trin 3

Gå til din træningslejr i højlandet. Det er meget vigtigt at løbe tilbage 2 måneder før maratonstart, da det skal samles højt i bjergene. Et sådant terræn giver dig mulighed for at udvikle utrolig udholdenhed, da luften der er tynd og der ikke er nok ilt. Som regel finder træningspaserne sted om morgenen og om aftenen. Først er hovedtræningen (langt kryds). Om aftenen - let kryds. Om eftermiddagen - hvile. Med denne tilstand kan du tilpasse dig disse forhold og fodre dine lunger med ilt. Dette vil være grundlaget for din maratonsejr!

Trin 4

Vedtag træningssystemerne for berømte maratonløbere. Det er meget vanskeligt at stole på at vinde et maraton, hvis du træner på din egen måde, endda meget hårdt. Den bedste måde er at træne med fagfolk. Det vil være ret vanskeligt at gøre, men du får uvurderlig erfaring. Du vil føle dig mere selvsikker på vejen, fordi du allerede ved, hvad dine konkurrenter er i stand til.

Trin 5

Kør med nogen under selve maratonløbet. Når du er på sporet, skal du ikke prøve at lede en gruppe løbere. Lave om. Det er meget vanskeligt at vinde denne konkurrence, hvis du fører hele pelotonet med dig, da du måske bare ikke når målstregen. Vinderne er de atleter, der korrekt fordelte deres kræfter over hele afstanden og lavede et afgørende gennembrud i slutningen.

Trin 6

Stil ind for at vinde! Det er atletens fremragende humør inden starten, der yder et større bidrag til sejren. Naturligvis betyder fysisk tilstand noget, men du skal altid være i en øget følelsesmæssig bølge.

Populær af emne.