Sådan Vinder Du En Gadekamp

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vinder Du En Gadekamp
Sådan Vinder Du En Gadekamp

Video: Sådan Vinder Du En Gadekamp

Video: Sådan Vinder Du I Skak! 2022, December
Anonim

Selvom du har et sort bælte i karate, garanterer det ikke, at du vinder i en gadekamp. En gadekamp er ikke en forestilling foran dommere og tilskuere (som i kampsport), men en hård kamp. Det har ingen barmhjertighed og ingen regler. Der er snarere en regel: nogen skal blive en vinder, og nogen skal blive en taber.

Desværre er virkeligheden i dag sådan, at ingen er sikre mod kollisioner med gadebøller, røvere eller hooligans. Et angreb kan forekomme hvor som helst og i det mest uhensigtsmæssige øjeblik. Og så vil du kun have en af ​​to ting: vind eller tab, den tredje gives ikke. Desuden kan ikke kun dit helbred, din selvtillid, men også dit liv være på spil.

Sådan vinder du en gadekamp
Sådan vinder du en gadekamp

Instruktioner

Trin 1

Hvis du tror, ​​at det vigtigste i sejr er styrke, kamptaktik, selvforsvarsfærdigheder, tager du fejl. Selvfølgelig er alt dette vigtigt, men den første vigtigste betingelse er kampens åndsstyrke og psykologiske beredskab. En fighters psykologiske tilstand giver 85% af sejren.

Sådan udvikler du en fighters psykologiske evner:

- Udvikle evnen til intuitivt at mærke truslen om et angreb. Overhold hvem der er i dit synsfelt, hvis du kan forvente en trussel, og hvilken. Hvis angrebet sker, vil det ikke være pludselig, og du vil have tid til at tage kontrol over situationen.

- Hvis nogen kan udgøre en trussel, skal du øjeblikkeligt afspille i din fantasi dine handlinger, når du angriber (hvilke teknikker du skal bruge, hvordan undgår du strejker, hvad praktisk betyder du kan bruge til selvforsvar osv.).

- Lær at vurdere situationen som helhed. Er det muligt at undgå en kamp - for eksempel at få angriberne til at tale og løse situationen fredeligt. Eller endda flygte. (Faktisk er det bedste selvforsvar et mislykket angreb!)

- Hvis din intuition fortæller dig, at dine anliggender er meget dårlige, skal du angribe først. Målet er at gøre fjenden uarbejdsdygtig med 1-2 slag.

Trin 2

Principper for sejr i gadekamp:

- Det bedste forsvar er krænkelse.

- Angrebet skal være pludselig og så smertefuldt som muligt for fjenden. Derfor er du nødt til at angribe så hårdt som muligt.

- Brug de mest effektive teknikker til selvforsvar rettet mod de sårbare dele af fjendens krop. Eller brug praktiske midler til at forsvare dig selv.

- Fra det første eller andet slag skal din modstander være ude af handling. Du har 1-2 sekunder til at håndtere endnu 1-2 knusende slag.

- Der er ingen æresregler i gadekampe. Din modstander vil ikke synes synd på dig, hvis du fejler. Tværtimod bliver han endnu mere grusom. Derfor skal fjenden neutraliseres.

Trin 3

I kamp skal du følge følgende rækkefølge: øjeblikkelig vurdering af situationen som helhed - udvikling af en handlingsplan - aflytning af initiativet - påførelse af fjenden maksimalt skade - hurtig fjernelse fra slagmarken.

Trin 4

Når et angreb finder sted, overgår fjenden dig altid (i styrke, vægt, højde, antal angribere). Måske er din modstander bevæbnet. Under alle omstændigheder føler han sin fordel. Ellers ville han være bange for at angribe dig. Derfor er det kun muligt at vinde en gadekamp med ordentlig forberedelse. En velplanlagt træning hjælper dig med dette. Desuden skal træningen være regelmæssig mindst 2-3 gange om ugen.

Populær af emne.