Hvilken Slags Slag Er Der I Boksning

Indholdsfortegnelse:

Hvilken Slags Slag Er Der I Boksning
Hvilken Slags Slag Er Der I Boksning

Video: Hvilken Slags Slag Er Der I Boksning

Video: Hvilken Slags Slag Er Der I Boksning
Video: Аналитика Tim Morozov. Как наказывают призраки... 2024, Marts
Anonim

Udefra ser det ud til, at der er mange forskellige slag i boksning. Faktisk er de kun opdelt i tre typer: side, lige og store bogstaver. Hver af disse slag kan påføres med begge hænder på hovedet eller kroppen og har også en anden intensitet og styrke.

Hvilken slags slag er der i boksning
Hvilken slags slag er der i boksning

Instruktioner

Trin 1

Ifølge beregningerne af ekstramateriale er det direkte hit det mest populære inden for boksning. Det er opdelt i to muligheder: zheb eller angreb med fronthånden og angreb med baghånden. Politiets hovedopgave er efterretningstjeneste. Et sådant slag er ikke stærkt, men det giver dig mulighed for at genkende modstanderens bevægelser og intentioner og derefter identificere svage punkter i dem. Jab er det hurtigste hit og det korteste på samme tid. Derudover giver dette slag dig mulighed for at holde din modstander på afstand. Frontangreb anvendes til at desorientere modstanderen med øjeblikkelige, irriterende slag. Jab er elsket af temp-boksere, kombinerede boksere og krigere, der stoler på hastighedsangreb. Angrebet med den bageste hånd er meget stærkere end jab i styrke, har en meget længere bane for hånden, men har ikke så høj hastighed. Denne type angreb er det vigtigste våben for knockout-boksere, der stoler på kraftige og gennemtrængende slag. Backhand-slag fungerer godt sammen med andre slag. Som regel - med en jab eller mock strejker med fronthånden.

Trin 2

Sidestans er opdelt i to hovedtyper: gynge, der leveres af fronthånden, og krogen, som leveres af baghånden. Ligesom jab'en påføres svingen med fronthånden, men den overstiger den betydeligt i styrke. Det er et ekstremt snigende slag. Sidesparket med fronthånden har en lang bane, men samtidig er det ret hurtigt. Boxere, der bruger en modangrebstilstand i kampene, elsker at bruge den. Sving er effektivt som et enkelt slag, da dets vigtigste funktion er at angribe som reaktion. Dens anvendelse er yderst passende, hvis krigeren formår at fange modstanderen i den modsatte retning. Det hårdeste hit i boksning er krogen. Dens hastighed er betydeligt ringere end andre typer angrebsteknikker. Denne ulempe er dog mere end opvejet af betydelig styrke. Hovedopgaven med et langt angrebstræk er at sende modstanderen til ringplatformen og derved afslutte kampen før planen. Krogen er kun effektiv i kombination med andre hits.

Trin 3

Uppercut såvel som side- og lige spark er opdelt i to typer - klassisk og lang. Den første påføres på kort afstand med fronthånden, den lange påføres på mellemlang og lang afstand med baghånden. Hastigheden og længden af den store trækbane kan stort set sammenlignes med gyngen, og dens styrke og effektivitet er kun den anden efter krogen.

Anbefalede: