1/8 Verdensmesterskabsfinaler 2014: Hvordan Var Spillet Tyskland - Algeriet

Den sjette kamp i 1/8 finalen i FIFA verdensmesterskabet fandt sted den 30. juni i byen Porto Alegre. Mere end 40.000 fans på tribunerne var vidne til mødet mellem Tyskland og Algeriet.

1/8 verdensmesterskabsfinaler 2014: hvordan var spillet Tyskland - Algeriet

Det tyske hold blev betragtet som favorit i dette par, men tyskerne tilbragte hele første halvdel klart ikke på deres niveau. Kampens tempo var højt, og de afrikanske fodboldspillere forsøgte ikke at være ringere end de tyske spillere hverken med hensyn til organisering af spillet eller i dygtighed eller i skarpe angreb. Det skal indrømmes, at algerierne i første halvdel af mødet, især i starten af kampen, angreb noget skarpere. Det var slående, at den tyske målmand Neuer var meget nervøs. Han lavede flere uberettigede fejl.

Tyskerne var i stand til at skabe et virkelig farligt øjeblik i slutningen af halvdelen. Kros skød farligt uden for feltet, men målmanden reddet Algeriet, men Götze kunne score det første mål i spillet, da han sluttede. Men dette skete heller ikke, da Mboli igen reddede sit mål.

Første halvleg sluttede uafgjort. Samtidig så det algeriske hold meget godt ud og forsøgte ikke at være ringere end tyskerne i noget.

I anden halvdel af mødet tilføjede Tyskland. Farlige øjeblikke begyndte at dukke op ved afrikanernes porte. Müller, Lam, Schweinsteiger havde bemærkelsesværdige chancer. Imidlertid fangede Mboli modet og lavede mange store redninger. I frontlinjen gjorde de afrikanske fodboldspillere lidt - i anden halvdel var Tysklands fordel betydelig. Men scoringen på resultattavlen ændredes først ved afslutningen af almindelig tid - 0 - 0.

I ekstra tid fortsatte tyskerne med at presse modstanderens mål. Hvad Levs afdelinger ikke kunne gøre på 90 minutter, udstedte de allerede i det 92. minut. Angriber Schürrle konverterede det flankerende indlæg til et mål. Tyskland førte 1 - 0.

Efter den indrømmede bold havde de algeriske spillere ikke længere mulighed for at komme tilbage, da tyskerne fortsatte deres angreb. Som et resultat scorede Ozil i det 119. minut det andet mål, hvilket gjorde det muligt at fjerne alle spørgsmål om vinderen af mødet.

Imidlertid forlod spillerne i Algeriet ikke banen uden et mål. Allerede i den kondenserede tid på overarbejde genvandt Abdelmumen Jabu ét mål, men dette var ikke nok for afrikanerne.

Mødets endelige score er 2 - 1 til fordel for Tyskland. Franskmændene venter allerede på tyskerne i kvartfinalen, og spillerne i Algeriet forlader verdensmesterskabet i fodbold med en følelse af stolthed for deres land.