Sådan Mister Du 5 Kg

Indholdsfortegnelse:

Sådan Mister Du 5 Kg
Sådan Mister Du 5 Kg

Video: Sådan Mister Du 5 Kg

Video: Sådan Mister Du 5 Kg
Video: Стройнее ноги за 10 дней! Потерять жир бедра! 8 минут домашней тренировки 2024, Marts
Anonim

Alvorligt vægttab på 10 pund eller mere er en proces, der tager tid og kræfter. Hvis du har brug for at tabe lidt ekstra vægt til sommeren eller til ferie, behøver du ikke vente for længe. Ved at følge enkle regler kan du nemt tabe 5 kg.

Sådan mister du 5 kg
Sådan mister du 5 kg

Instruktioner

Trin 1

Vær opmærksom på hvad du spiser. Hvis du er vant til at spise kartofler og pasta, skal du prøve at erstatte dem med lette stuvede grøntsager. Dette vil fremme vægttab.

Trin 2

Tag fiskeolie kapsler. Dette gamle middel er stadig uden sidestykke i dets fordele ved at sænke kolesterol i blodet, og forskning viser, at det at tage fiskeolie dagligt og kombinere det med let træning kan hjælpe dig med at tabe flere pund end normalt.

Trin 3

Begræns forbruget af kød, især fedtet og stegt. Spis mager kylling eller kogt oksekød, eller bedre endnu, prøv at spise svampe og bælgfrugter. De indeholder proteiner svarende til dyrenes, men har lavere kalorier. Champignonsuppe svarer til næringsværdi til kød bouillon, men i processen med at tabe sig vil det være mere nyttigt for dig.

Trin 4

Slip af med den dårlige vane at spise imellem måltiderne. Kiks, chips, småkager og slik, spist mekanisk, forårsager uoprettelig skade på din figur - de indeholder for mange kalorier. Du kan føre en kaloriedagbog og nedskrive energiværdien for hver mad, du spiser i løbet af dagen. Dette hjælper dig med bedre at distribuere din diæt.

Trin 5

Husk at træne og træne regelmæssigt i hele din vægttabsperiode. Find på Internettet et fitnesskompleks, der passer dig, og gør øvelser for forskellige muskelgrupper - på armene, for- og bagmusklerne i benene, mave muskler, rygmuskler, gluteal muskler og lignende. Løb, træner, svømmer.

Ved at udføre et sæt øvelser flere gange om ugen holder du din figur i god form og forhindrer udseende af strækmærker efter at have tabt sig.

Anbefalede: