En Måned Før Sommeren: Vi Pumper Pressen Effektivt

Indholdsfortegnelse:

En Måned Før Sommeren: Vi Pumper Pressen Effektivt
En Måned Før Sommeren: Vi Pumper Pressen Effektivt

Video: En Måned Før Sommeren: Vi Pumper Pressen Effektivt

Video: En Måned Før Sommeren: Vi Pumper Pressen Effektivt
Video: 😮 Очень противоречивый мотор, который иногда служит 500 тыс. км. Как это возможно? 2024, Kan
Anonim

Mange mennesker forbinder begrebet "pumpning af pressen" med de sædvanlige crunches. Denne øvelse er bevist i årtier, og med den rigtige tilgang giver det dig faktisk mulighed for at holde dine mavemuskler i god form. Men når der kun er en måned tilbage før strandsæsonen, og du bare skal finde en flad mave og en tynd talje, skal du handle anderledes.

Plankestilling danner abs bedre end crunches
Plankestilling danner abs bedre end crunches

Cardio - vejen til en flad mave

Udbulende mave og bolster i taljen: Disse problemer er selvfølgelig ikke kompatible med konceptet med en flad, tonet presse. I dette tilfælde er det indlysende, at du har overskydende fedt. Desværre begår mange ofte den alvorlige fejl at lave en masse crunches, hæve ben og andre maveøvelser i håb om at få en tynd talje. Faktum er, at det er umuligt at tabe sig lokalt i kun et problemområde. Hvis du vil have en slankere mave og slankere talje, skal du sænke din kropsfedtprocent. Den bedste måde at gøre dette på en måned er gennem cardio. Det er bedst at træne på tom mave (hvis der ikke er hjerteproblemer) eller efter styrketræning. I disse to tilfælde tømmes kroppens glykogenforretninger, og fedt begynder at brænde meget hurtigere. Du begynder at tabe meget hurtigt, og din mave får en smuk form.

Først derefter kan du virkelig svinge pressen og vælge øvelser afhængigt af dine anatomiske træk og fysiske kondition.

Effektiv statik

Traditionel vridning i forskellige variationer (med en ændring i kropsposition, med vægte) anses for at være den mest effektive. Med den rigtige teknik og nok reps og sæt fungerer disse dynamiske øvelser faktisk. Du vil dog pumpe din abs op med statiske øvelser meget hurtigere. Blandt dem er baren. Du skal fokusere på tæer og hænder, rette ryggen, trække i maven og forblive i denne position så længe som muligt. Som et resultat vil de små mavemuskler blive udarbejdet, og din vej til en flad mave vil være hurtigere.

Pilates er ikke mindre effektiv, da mavemusklerne næsten altid er involveret i de fleste øvelser i dette system. Statiske øvelser hjælper med at visuelt indsnævre taljen, træne mavemusklerne og korrigere kropsholdning. En måned med daglige øvelser på 20-30 minutter i den rigtige teknik er nok til at transformere din krop.

Pressen er dannet i køkkenet

Før du begynder at arbejde på mavemusklerne, skal du indse, at selv de mest effektive øvelser ikke har nogen effekt, hvis du ikke spiser godt. Desuden afhænger 70% af succesen med at forme en flad mave og en smuk talje nøjagtigt af den mad, du vil spise i denne periode.

"Abs er dannet i køkkenet" - du skal tage denne regel som grundlag. Hvis dine mavemuskler er i god form, men bogstaveligt talt skjult under et lag fedt, skal du ikke træne mere intens. Først og fremmest skal du justere din diæt. Husk, at den ønskede lettelse ikke kan "pumpes op", den kan kun "tørres". Det skal huskes, at denne regel kun gælder, hvis du faktisk har udviklet pressemuskler, fordi ellers vil selv "tørring" ikke give dig det ønskede resultat.

Anbefalede: