Hvordan Man Er I God Form

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Er I God Form
Hvordan Man Er I God Form

Video: Hvordan Man Er I God Form

Video: Hvordan Man Er I God Form
Video: Дерек Сиверс: Как создать движение 2024, April
Anonim

For at holde kroppen i god form er det nødvendigt at udføre en række fysiske øvelser rettet mod forskellige muskelgrupper hver dag eller i det mindste hver anden dag og generelt at føre en aktiv livsstil.

Hvordan man er i god form
Hvordan man er i god form

Instruktioner

Trin 1

Morgenøvelser hjælper med at vække kroppen fra søvn. Når du har vasket dit ansigt, skal du drikke et glas stille vand, tænde din yndlingsmusik og begynde at varme dine muskler op. Ret din ryg og ben, ret dine skuldre. Lav hovedbøjninger bagud, fremad og til siderne, sving med lige arme ("mølle"), torsobøjninger. Sørg for at udføre benøvelser: Ret dine arme fremad parallelt med hinanden og skift skiftevis dine ben, forsøg at røre ved tået på venstre ben til højre hånd og tået på højre ben til venstre hånd.

Trin 2

Push-ups styrker perfekt den øverste halvdel af kroppen. De arbejder på skulderbæltet, arme, brystmuskler og delvist mavemuskler. For kvinder skal du trykke med bøjede knæ og fødder krydsede. Jo bredere armene er spredt, jo større belastning på skulderbæltet. Hyppigheden og antallet af push-ups afhænger af dit samlede fitnessniveau. For at undgå skader skal du udføre øvelsen i 2-3 sæt.

Trin 3

Øvelser med håndvægte hjælper med at holde din figur i god form. Dette betyder ikke, at du skal begrænse dig til styrketræning. Tag håndvægte med dig til fitness-aerobic, pump pressen med håndvægte i dine hænder, løb med dem. Modstandsøvelser vil gøre din krop formet meget hurtigere end uden den. For at holde kroppen i god form skal du vælge håndvægte med lav vægt (2-3 kg), og hvis dit mål er at øge muskelmassen, skal du gradvist øge belastningen til 5 kg eller mere (for mænd).

Trin 4

Led en aktiv livsstil. Hvis du har svært ved at tvinge dig selv til at træne hver dag, skal du gøre det, du virkelig nyder: boksning, gå i poolen, mestre det grundlæggende i kunstskøjteløb, capoeira, Latinamerikansk dans eller træde oftere på din cykel. Hold styr på hyppigheden af dine sportsinteresser: de bør ikke være mindre end 2 gange om ugen. Det vigtigste er, at klasser skal være en glæde, da bevægelse er liv.

Anbefalede: