Hvordan Man Bliver En Jock

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bliver En Jock
Hvordan Man Bliver En Jock

Video: Hvordan Man Bliver En Jock

Video: Hvordan Man Bliver En Jock
Video: GJERULFF'S GUIDE: LÆR HVORDAN MAN KYSSER 2024, Marts
Anonim

En jock, han er en bodybuilder, han er en bodybuilder - en atlet, der er involveret i udviklingen af alle muskelgrupper for at danne en smuk, lettelse og muskuløs figur. Et par måneders træning er ikke nok til at blive en jock, det tager mange års træning. Selvom de første resultater vises allerede i de første seks måneder eller et år med øget belastning.

Hvordan man bliver en jock
Hvordan man bliver en jock

Instruktioner

Trin 1

Kort sagt, bodybuilding er en systematisk løftning af vægte - vægtstænger, håndvægte, kettlebells, træning i simulatorer. Men for dem, der er under 16 år, er træning med tunge vægte kategorisk kontraindiceret. For det første fordi manglen på testosteron i kroppen ikke tillader muskler at hypertrofi. For det andet, fordi for stærk overbelastning af bevægeapparatet uundgåeligt vil føre til ubalancer i dets udvikling. Og i stedet for en smuk pumpet figur, kan du nemt få forkert kropsholdning, smerter i led og rygsøjle, muskelklemmer. Derfor rådes dem, der er under 16, at bruge lette håndvægte, øvelser med deres egen kropsvægt (squats, push-ups, pull-ups).

Billede
Billede

Trin 2

Det er meget vigtigt at holde din træning regelmæssigt og få tilstrækkelig hvile imellem. Ideelt set tre korte men intense træningsprogrammer om ugen på 45-60 minutter hver. For familier og dem, der arbejder hårdt, kan antallet af træningsprogrammer reduceres til 2 eller endda en om ugen for at forhindre overtræning. Overdreven styrkebelastning er meget skadelig for kroppen. Mellem træningen skal der gå 1-2 dage for fuld muskelgendannelse. Som fagfolk siger, er det ikke så vigtigt at indlæse musklerne som at genoprette dem.

Trin 3

Overvåg nøje kvaliteten af dine træningsprogrammer. Hvis du er i gymnastiksalen, skal du ikke distraheres af unødvendige samtaler med dine venner. Hvis du udfører øvelsen, skal du gøre det efter reglerne. Prøv at give din krop et chok i en kort periode. For det første vil det udvikle det kardiovaskulære system og kroppens specifikke udholdenhed. For det andet vil det give musklerne mulighed for at opleve chok, hvilket igen får dem til at vokse kraftigt.

Trin 4

Vær mere opmærksom på de store muskler - brystvorterne, lårene, længderne og latissimus dorsi. Selvom kun disse er udviklet, vil mindre muskler udvikle sig selv. Hvis du kun svinger biceps eller triceps, får de ikke meget udvikling. Hvis du svinger brystet, men ikke håndterer din ryg, kan du få en evig bøjet figur. Hvis du ikke svinger dine ben, kan du se ud som en bøffel på kyllingeben.

Trin 5

En sund livsstil er 50% af succesen inden for bodybuilding. Giv op med alkohol og rygning. Begynd at få nok søvn mindst 8 timer om dagen. Gør dine måltider komplette og sunde. Du må ikke rocke på tom mave: Sørg for at spise 2-3 timer før din træning. Efter klassen skal du spise så meget du vil. Ideelt set skal atleten spise 5-6 gange om dagen, men denne diæt er ikke egnet for alle. Brug mælk, æg, kød, havre- og risgrød og fisk som proteinkilder. Som kulhydrater - greener, grøntsager, frugter.

Trin 6

Vær yderst mistænksom over for forskellige fødevaretilsætningsstoffer, doping og andre "kemikalier". Selvfølgelig kan du ved hjælp af moderne lægemidler svinge om få måneder. Men om seks måneder kommer impotens på besøg om et år - alvorlige hjerteproblemer. Om et par år vil en sådan "atlet" af sundhedsmæssige årsager ikke være i stand til at løfte vægte, "deflateret" og trække sig tilbage på piller. En sund livsstil og regelmæssig motion giver dig mulighed for at vise dine muskler frem til pensionsalderen.

Anbefalede: