Hvordan Man Vokser I Skuldre

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vokser I Skuldre
Hvordan Man Vokser I Skuldre

Video: Hvordan Man Vokser I Skuldre

Video: Hvordan Man Vokser I Skuldre
Video: Vevd Bæresjal: Ryggsekk med hoftedytt eller supermannkast 2024, April
Anonim

Brede, stærke og smukke mandlige skuldre er en af de største fordele, som kvinder er opmærksomme på. Derfor begynder mænd at besøge gymnastiksalen og stræber efter at øge denne muskelgruppe i volumen. Lidt pumpede skuldre af piger giver figuren og seksualiteten noget skønhed.

Hvordan man vokser i skuldre
Hvordan man vokser i skuldre

Nødvendig

  • - vægtstang
  • - håndvægte
  • - vandret bjælke.

Instruktioner

Trin 1

Hvis du vil øge lydstyrken på dine skuldermuskler, skal du starte med øvelser på den vandrette bjælke. Dette projektil gør det muligt at udvikle hele skulderbæltet. Tag startpositionen (hæng og bøj i ryggen), bøj dine ben ved knæene og kryds. Mens du trækker op, skal du bringe dine skulderblade sammen, røre ved det højeste punkt i den vandrette stang med toppen af brystet. Forlæng dine arme fuldt ud, når du kommer ned for at strække dine rygmuskler.

Trin 2

En effektiv øvelse for skulderbæltets muskler er en vægtstangspres bag hovedet og placerer derved en belastning på den øvre del af trapezius musklerne og de midterste bundter af deltamusklerne. Denne øvelse kan udføres både stående og siddende på en bænk. Anbring en vægtstang med en vis vægt på dine skuldre bag dit hoved, træk vejret dybt og klem projektilet over hovedet. Prøv at holde ryggen lige, bøj dig ikke i lænden. Udånder i slutningen af bevægelsen. Gentag øvelsen 10-15 gange.

Trin 3

For at pumpe triceps, den forreste og midterste del af deltamusklerne, den kraveformede del af brystmusklerne, er følgende grundlæggende øvelse velegnet - vægtstangpressen fra brystet. Tag en vægtstang, drej albuerne lidt fremad, bøj ikke lænden. Placer vægtstangen oven på brystet, inhalér og klem stangen lige op. Udånder øverst i bevægelsen. Gentag øvelsen 10-15 gange.

Trin 4

Sæt dine fødder i skulderbredde fra hinanden, tag barbell ovenfra (afstanden mellem dine hænder skal være femten til tyve centimeter). Løft barbell til hagen og hold den tæt på din krop. Bagsiden skal forblive lige, og albuerne skal være over stangen. Denne øvelse påvirker de forreste deltoidmuskelbundter og trapezius-musklerne.

Trin 5

Tag håndvægte med en vis vægt og løft dem til dine skuldre, håndfladerne skal vendes fremad. Løft håndvægtene over dit hoved og rør dem ved det øverste punkt. Sænk håndvægtene ved udånding til startpositionen. Håndvægtpressen kan udføres skiftevis såvel som i siddende position. På grund af det store bevægelsesområde er denne øvelse mere effektiv end den med barbell.

Anbefalede: