Hvordan Man Vokser 10 Cm

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vokser 10 Cm
Hvordan Man Vokser 10 Cm

Video: Hvordan Man Vokser 10 Cm

Video: Обзор бортового грузовика Man M06 2022, December
Anonim

Hvordan vokser man 10 centimeter? Vækst er genetisk forbundet med enhver person, så det er usandsynligt, at du kan vokse skarpt. Men det sker ofte, at en person simpelthen ikke er tilstrækkeligt udviklet til sin alder. Hvis du er utilfreds med din højde og ved, at din krop har mere potentiale, er der nogle retningslinjer og tip, der skal følges for at hjælpe dig med at blive højere. Så hvad kan drive vækst?

Hvordan man vokser 10 cm
Hvordan man vokser 10 cm

Instruktioner

Trin 1

Hvis du vil vokse, skal du overveje din diæt - den skal have højt indhold af calcium, fosfor, som er nødvendigt for dannelsen og væksten af ​​knogler og tænder. Ofte får knogler ikke nok næring og støtte og nægter at vokse, forbliver skrøbelige og svage. Spis hytteost hver dag, drik mælk. Forarbejdet ost indeholder meget calcium - flere gange mere end almindelig ost! Det er også rig på værdifuldt protein, der er vigtigt for knoglevækst. Protein er en vigtig byggesten, der påvirker både hud og knogler. Den daglige diæt skal indeholde mindst 250 gram hvidt kød. Hvis du er vegetar, skal du spise mindst et eller to æg om dagen. For eksempel er en omelet lavet af mælk og to æg en god portion protein hele dagen.

Trin 2

Hold øje med din kropsholdning - det er bøjning og pukkelrygg, der oftest stjæler fra mennesker omkring 5-7 centimeter i højden! Ret din ryg, lav øvelser for at styrke musklerne - og efter et par måneder vil du ikke bemærke, hvordan du begyndte at gå med en stolt lige kropsholdning, du vil straks føle dig højere. Det er også nødvendigt at udvikle musklerne i skuldrene, da manglen på styrke i dem også fører til en bøjning. Pump din mavemuskler op - en flad mave gør silhuetten slankere og mere langstrakt.

Trin 3

Ofte har selv meget unge mennesker, der ikke går i sport og sidder hele dagen foran en computerskærm, utilstrækkeligt udviklet rygsøjle, han er konstant i en anspændt og komprimeret tilstand. Derfor gør regelmæssigt (men meget gradvist!) Øvelser for at strække det. Det enkleste er taget fra yoga - stå op lige, koncentrer dig, luk øjnene og begynd at strække dit hoved mod loftet uden at stige på tæerne. Først kan denne øvelse virke ubrugelig og mærkelig, men indtil du bemærker synlige resultater, modtager din rygsøjle et signal fra din hjerne om at”strække!”. Den gamle gennemprøvede metode - hængende på en vandret bjælke - giver omtrent den samme effekt.

Populær af emne.