Hvorfor Maven Vokser

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Maven Vokser
Hvorfor Maven Vokser
Video: Hvorfor Maven Vokser
Video: HVORFOR FÅR MAN SOMMERFUGLE I MAVEN? 2023, Februar
Anonim

Alle ønsker at være i god form, slank og smuk. Kun nu, mere og oftere, bliver en voksende mave det største problem på vej til en luksuriøs figur, men hvis udseendet af fedt i taljen ikke er forårsaget af endokrine lidelser, så er din chance sport og korrekt ernæring.

http://misswomens.ru/wp-content/uploads/2013/10/o-LOSE-BELLY-FAT-REDUCE-FLAT-STOMACH-DR-OZ-facebook
http://misswomens.ru/wp-content/uploads/2013/10/o-LOSE-BELLY-FAT-REDUCE-FLAT-STOMACH-DR-OZ-facebook

En stram og ryddelig mave fremkalder altid følelser af misundelse og beundring, mens dens højde kan forårsage betydelig angst hos de fleste mennesker. Selvom alt er simpelt her: hvis du ikke har hormonelle lidelser, skyldes en stigning i maven sandsynligvis banal overspisning og mangel på fysisk aktivitet.

Mangel på fysisk aktivitet

Jo mindre en person bevæger sig, desto hurtigere opnås fedtmassen. Og jo sværere det bliver, jo sværere bliver det at tage sig selv. De mindst aktive dele af kroppen påvirkes især. Og selvom en person spiser normalt, kan en stillesiddende livsstil bidrage til muskelsvækkelse og fedtophobning. Dette bemærkes især hos chauffører, der konstant er i samme position.

Fysisk og åndelig afslapning er hovedårsagerne til abdominal vækst.

Vejen ud i denne situation er at pumpe pressen. Til at begynde med kan du starte med i det mindste enkle øvelser til rectus og skrå mavemuskler.

Øvelser for mavemusklerne

1. Lig på ryggen. Løft langsomt dine lige ben en kort afstand fra gulvet. Stræk tæerne med dine hænder, og bliv i denne position i 30 sekunder. Løft ikke skulderbladene og lænden ned fra gulvet.

2. Lig på ryggen, bøj ​​dine ben og læg dem på en stol eller sofasæde med balderne tæt. Ved at trykke nedre ryg mod gulvet, træk skuldrene og gå ud af gulvet med spændingen i mavemusklerne. Hold denne position i 3 sekunder.

3. Lig på ryggen, bøj ​​knæene uden at løfte dem fra gulvet. Luk dine hænder på bagsiden af ​​dit hoved og løft dine skuldre og gå ned fra gulvet. Træk det bøjede venstre ben til kroppen, og med albuen på din højre hånd når knæet på dit venstre ben. Skift derefter arm og ben.

Hver øvelse udføres 10 gange.

Som regel er det bare ikke bare at svinge pressen. At tabe overskydende vægt og fedt kræver aerob træning og styrketræning. Kør - på gaden eller på løbebåndet, squat, push-up - og snart vil du bemærke, at der ikke er spor af din mave tilbage.

Overspisning

Der kræves meget lidt mad for at opretholde sundhed og styrke. Når man spiser store portioner mad og konstant snacks, strækker maven sig, og det tager mere og mere mad at mætte det hver gang. Desuden, jo mere du spiser, jo længere er følelsen af ​​mæthed. Du kan bare prøve ikke at spise mindst en dag - maven trækker sig sammen, og den næste dag vil du se, at du har brug for meget mindre mad.

Hyppig drik af øl fremmer mavevækst ikke mindre end at ligge i sofaen og junkfood.

Alt, hvad en person spiser ud over normen, deponeres på de dele af kroppen, der bevæger sig mindst, og maven er en af ​​dem. Og jo mere din mave vokser, jo mindre bevæger du dig i taljen. Som et resultat bliver musklerne slappe og ude af stand til at opretholde tonen. Derfor vil korrekt ernæring og obligatoriske fitnessundervisning hjælpe dig med både at stramme musklerne og forbrænde unødvendigt fedt.

Populær af emne.