Hvorfor Biceps Ikke Vokser

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Biceps Ikke Vokser
Hvorfor Biceps Ikke Vokser
Anonim

Hvorfor biceps ikke vokser er et spørgsmål, som uerfarne bodybuildere stiller. Det er meget sværere og ærbødigt at passe på biceps end andre kroppens muskler. Derfor begås der ofte ofte fejl under træningen.

Hvorfor biceps ikke vokser
Hvorfor biceps ikke vokser

Pumpet biceps er et af de vigtigste tegn på en sund og attraktiv krop. Men hvorfor vokser de ikke selv med regelmæssig træning? Mest sandsynligt, når der pumpes op i musklerne i armene, begås der fejl, der forhindrer biceps i at vokse.

Fejl nr. 1

Måske er den mest almindelige misforståelse, at jo mere du svinger din biceps, jo hurtigere vil den vokse. Armmusklerne er aktivt involveret i mange andre øvelser, der udføres i gymnastiksalen. Derfor fører specielle øvelser til biceps mere end en gang om ugen til overtræning af armene.

Normalt vokser muskler under hvile, ikke under træning. Derfor, hvis du vil have bicepsvækst, skal du træne en gang om ugen. Lad dine armmuskler hvile og reparere.

Fejl nr. 2

Du træner ikke eller træner ikke nok andre muskler. Biceps vokser med resten af musklerne. Derfor er det nødvendigt at være opmærksom ikke kun på hænderne, men også på hele kroppen.

Fejl nr. 3

En af hovedårsagerne er ubalanceret ernæring under intens træning. Spis kun sunde fødevarer i små portioner mindst 4 gange om dagen. Drik masser af vand. Fordi det spiller en vigtig rolle i opretholdelse af kropstemperatur og høj muskeltonus.

Fejl nr. 4

Forkert træningsteknik. Det vigtigste er at vælge det rigtige sportsudstyr baseret på dine fysiske evner. Før du tilføjer belastningen, skal du korrekt udarbejde teknikken til at udføre øvelsen til bicepsens vækst.

Fejl nr. 5

Udfør kun en øvelse, idet du ignorerer de andre. Der er mange måder at opbygge biceps på. For at få resultatet skal du inkludere mindst 3 øvelser i dit træningsprogram. For eksempel krøller med håndvægte, pull-ups med omvendt greb, krøller af arme på en Scott-bænk. Dine armmuskler kan vænne sig til hurtigt, så prøv forskellige øvelser. De skal udføres 3 øvelser en gang om ugen.

Fejl # 6

Det, uden hvilket det er umuligt at træne, er disciplin. En doven person, der springer over en træning, vil aldrig få succes. Klasser kræver regelmæssighed og dedikation.

Derfor skal du: for at pumpe biceps op:

- et korrekt udviklet træningsprogram

- følg teknikken til udførelse

- sund mad;

- en kombination af forskellige øvelser

- disciplin.

Anbefalede: