McLaren Slutter Sig Til Professionel Cykling

McLaren Slutter Sig Til Professionel Cykling
McLaren Slutter Sig Til Professionel Cykling

Video: McLaren Slutter Sig Til Professionel Cykling

Video: THE RECIPE HAS CONQUERED ME NOW I COOK ONLY THIS SHASHLIK REST 2022, December
Anonim

McLaren vil anvende sin Formel 1-knowhow på professionel cykling - onsdag annoncerede virksomheden en partnerskabsaftale med UCI World Tour Bahrain Merida-holdet.

motorsport.com
motorsport.com

McLaren Applied Technologies (MAT) vil være holdets 50% -partner og vil forsøge at hjælpe det med at tage toppen i alle cykelløb.

Tidligere arbejdede MAT med Specialized, en cykelproducent, og assisterede det britiske hold under OL i London i 2012. I tilfælde af Bahrain Merida vil partnerskabet dog være meget længere, og samarbejdet trækker på meget af McLaren's F1-viden.

John Allert, McLaren's marketingchef, sagde:”Race, teknologi og menneskelig ydeevne er kernen i alt, hvad vi gør hos McLaren. Cykling er noget, vi har været involveret i tidligere og har overvejet nyt samarbejde i nogen tid nu.

Dette er helt naturligt i tråd med vores færdigheder og ambitioner - dette er det perfekte partnerskab med Bahrain Merida-teamet, som har den rette vision og tilgang til fremtiden.

Vi vil arbejde utrætteligt i den nærmeste fremtid, da vi kender en verden af ​​professionel cykling, der er hjemsted for de bedste atleter og konkurrencedygtige hold fra sportens verden.”

Sheikh Nasser bin Hamad Al Khalifa, der ejer holdet i Bahrain, tilføjede:”Vores partnerskab med McLaren er det, der giver mig stor national stolthed og beundring for fremtiden for Bahrains cykling. Vi ønsker at være de bedste i verden og et eksempel for andre - hvordan man konkurrerer i denne sværeste eliteidræt.

Dette partnerskab med McLaren vil give os uvurderlig erfaring med, hvordan vi får det bedste ud af biler og atleter, og vil hjælpe os med at fremskynde vores teams rejse til toppen af ​​professionel cykling.”

McLaren's meddelelser kom kun timer efter, at Team Sky, det mest succesrige World Tour-hold i de senere år, meddelte, at 2019 ville være dets sidste år.

Populær af emne.