Sådan Opnås En Flad Mave: 4 Effektive øvelser

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opnås En Flad Mave: 4 Effektive øvelser
Sådan Opnås En Flad Mave: 4 Effektive øvelser

Video: Sådan Opnås En Flad Mave: 4 Effektive øvelser

Video: Sådan Opnås En Flad Mave: 4 Effektive øvelser
Video: Sådan laver du 3 hårde mave øvelser til en flad mave 2024, Kan
Anonim

I dag tilbyder fitnessklubber og forskellige videoer en række effektive øvelser til bøjning af maven. Men hvad hvis der ikke er tid til lange træningsprogrammer, men du virkelig vil have en flad mave?

Frem til en slank og tonet mave
Frem til en slank og tonet mave

Fire enkle, men kraftfulde 5-minutters øvelser kan hjælpe dig med at stramme din mave. For at få en langsigtet effekt skal du være tålmodig og træne regelmæssigt (i bedste fald dagligt). Og vær opmærksom på ernæring, fordi ingen har annulleret regningen med kalorier.

Øvelse 1. "Hvor gammel"

Træk vejret dybt, og blæs din mave op i 4 tællinger. Udånder gennem munden. Ved udånding trækkes maven så meget som muligt op til rygsøjlen. Vi holder vejret i 4 tællinger og slapper af. Vi gentager øvelsen i et beløb svarende til vores alder. Hvis det ikke er muligt at klare en fremgangsmåde, deler vi det i dele og gør det flere gange i løbet af dagen. Fordelen ved denne øvelse er, at den kan gøres hvor som helst og i enhver position.

Øvelse 2. "Twisting"

Vi ligger på overfladen, hænderne bag hovedet, benene er bøjet i knæene, fødderne på gulvet. Dyb indånding. Når du ånder ud, skal du løfte kroppen fra gulvet og strække dig fremad. Vi dvæler ved det øverste punkt i 4 tællinger og vender tilbage til startpositionen. Vi skifter lige crunches med sideknopper, når vi skiftevis når til højre og venstre knæ. Vi gentager øvelsen, så vidt vi har tilstrækkelig styrke, indtil der mærkes en stærk brændende fornemmelse i musklerne.

Øvelse 3. "Kat"

Kom på alle fire og træk vejret dybt. Når du ånder ud, runder vi ryggen og trækker navlen med kraft til rygsøjlen. Vi holder vejret i 8 tællinger og slapper af. Vi gentager øvelsen 8 gange.

Øvelse 4. "Plank"

Den bedste ekspressøvelse for hele HELE kroppens slankhed. Den består i statisk svævning over overfladen med støtte på arme og ben. Øvelsen strammer perfekt musklerne i underlivet, benene og balderne, former taljen, styrker musklerne i arme og bryst. Bestem hængetiden og antallet af tilgange efter dine evner (for eksempel ved hjælp af nedenstående diagram). Sig ikke efter tidsregistreringer, det er vigtigt for effektivitet at holde kroppen i niveau.

Anbefalede: