At Lave Taljen: Effektive øvelser

Indholdsfortegnelse:

At Lave Taljen: Effektive øvelser
At Lave Taljen: Effektive øvelser

Video: At Lave Taljen: Effektive øvelser

Video: At Lave Taljen: Effektive øvelser
Video: Belly Fat + Slim Waist | पतली कमर का शार्टकट | Belly Fat 2024, April
Anonim

Ikke kun "tynde" kvinder kan blive ejer af en flad mave og en smuk talje, men også kvinder med former. Hvordan kan dette opnås? Det er ingen hemmelighed, at 80% af vores underlivs tilstand afhænger af ernæring, så for at komme tættere på den ideelle talje skal du først revidere din diæt. Og gør også nogle effektive øvelser regelmæssigt.

At lave taljen: effektive øvelser
At lave taljen: effektive øvelser

Ingen sult strejker - det vil være nok at udelukke fastfood, bagværk, konfekture og alkohol og reducere slik til et minimum, som et resultat vil folder forlade din mave efter kort tid. Men hvad hvis du virkelig vil have noget sødt? Hvis det er umuligt for dig at opgive desserten, så prøv at spise slik under morgenmaden eller umiddelbart efter frokosten, men helst inden kl. 15.00 for at få tid til at forbrænde ekstra kalorier.

Måltider er ikke nok

Bare det at tabe sig er en relativt simpel sag, men hvordan kan du give din mave en fast lindring? Her vil fysiske øvelser komme til undsætning, og med deres hjælp vil vægten gå hurtigere væk. Hovedbetingelsen for klasser er regelmæssighed, så du bør bruge mindst 10 minutter til dem dagligt. Desværre hjælper klasser "fra tid til anden" ikke til at opnå det ønskede resultat. Og nu træningsplanen.

1. Diagonale vendinger

Læg på ryggen, læg dine hænder bag hovedet, bøj dine ben ved knæene. Løft dine skuldre, så skulderbladene kommer ud af gulvet, mens kroppen presses mod gulvet. Den ene albue presses også mod gulvet, og den anden trækkes mod det modsatte knæ. Alternativt strækkes med forskellige albuer til det ene knæ, derefter til det andet. Gentag 10-15 gange for hvert ben i 3 sæt.

Billede
Billede

2. Sidestang

Slå en stilling som på billedet ovenfor. Fra hoved til tæer skal kroppen danne en lige linje. Skulderen er lige over albuen. Placer din anden hånd på dit bælte eller bag dit hoved. Lås i denne position i 15 sekunder. Lav flere sæt på 15 sekunder på den ene og den anden side i 3-5 minutter. Over tid kan længden af holdningen i planken øges.

Billede
Billede

3. Plank med et benløft

Tag en stilling som vist på billedet, og læg vægt på dine albuer. Albuerne er strengt under skuldrene. Dann en lige linje fra top til tå. Stram din mave. Løft nu det ene ben, efter et par sekunder, sænk det ned på gulvet. Gentag 20 gange for hvert ben.

Anbefalede: