Sådan Ansøger Du Om Olympic Reserve School

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ansøger Du Om Olympic Reserve School
Sådan Ansøger Du Om Olympic Reserve School

Video: Sådan Ansøger Du Om Olympic Reserve School

Video: Sådan Ansøger Du Om Olympic Reserve School
Video: The best of Yang Qian 🇨🇳 at the Olympics 2023, Juni
Anonim

Du behøver ikke at være professionel atlet for at gå på Olympic Reserve School. Det er nok bare at blive båret af denne eller den anden sport og virkelig ønsker at mestre dens elementer. Når du vælger den olympiske reserveskole til dit barn, skal du være forberedt på, at klasser i det erstatter meget af hans liv.

Sådan ansøger du om Olympic Reserve School
Sådan ansøger du om Olympic Reserve School

Instruktioner

Trin 1

Vær opmærksom på datoen for accept af dokumenter: Hovedkravet for adgang til Olympic Reserve School er at gøre alt til tiden og korrekt. Listerne over krævede dokumenter varierer afhængigt af hvilken institution du har valgt, men en generel obligatorisk artikel er et certifikat for den studerendes sundhedsstatus. Læs også aldersbegrænsningerne nøje, da hver institution sætter en minimumsgrænse, som det ikke er muligt for studerende på skolen at blive. Omvendt lukkes portene til den olympiske reserveskole fra en bestemt alder foran den studerende.

Trin 2

Tag dig tid til at forberede dit barn ordentligt. Når han går ind i de olympiske reserveskoler, er han ofte ikke forpligtet til at udføre alt for komplekse elementer, men at ignorere den foreløbige træning vil føre til, at uddannelse i institutionen bliver uudholdeligt vanskelig for ham.

Trin 3

Sørg for, at dit barns ønske om at lære det grundlæggende i sport på Olympic Reserve School virkelig tilhører ham. Ellers vil han ikke bestå selv den enkleste indgangstest, men han vil modtage unødvendig stress. Først når han er motiveret, viser han den nødvendige fleksibilitet eller styrke for at komme ind. Husk, at hans psyke stadig er meget fleksibel og på et underbevidst niveau er han udstyret med et meget kraftigt forsvar: hvis kroppen mener, at indrejse i skolen udgør en bestemt trussel mod ham (som enhver uønsket begivenhed), blokerer han øjeblikkeligt alle barnets kræfter, og han er ikke i stand til at udføre de enkleste bevægelser.

Trin 4

Giv dit barn en god nats søvn inden de indledende tests, og pas på ordentlig ernæring. Atleter har brug for en særlig diæt, og overgangen til den skal være jævn. Begynd derfor at undervise den studerende i den nye diæt på forhånd. Selvom han ikke går ind i skolen, vil denne foranstaltning ikke være overflødig, da atleternes mad i sig selv er meget gavnlig for helbredet og kun vil gavne den voksende krop.

Populær af emne.