Hvad Er XXIII All-Russian Olympic Day

Hvad Er XXIII All-Russian Olympic Day
Hvad Er XXIII All-Russian Olympic Day

Video: Hvad Er XXIII All-Russian Olympic Day

Video: Hvad Er XXIII All-Russian Olympic Day
Video: Russia ( ROC ) 5 Balls AA Final - Olympic Games Tokyo 2020 #olympic #russia #rhythmicgymnastics 2023, Juni
Anonim

Hvert år den 23. juni fejrer verden den olympiske dag. I 2012 afholdes det lige før OL i London, derfor er det af særlig betydning. I Rusland fejres denne ferie for den trediveogtyvende gang, mange sportsbegivenheder er indstillet til at falde sammen med den.

Hvad er XXIII All-Russian Olympic Day
Hvad er XXIII All-Russian Olympic Day

23. juni blev valgt af Den Internationale Olympiske Komité til at fejre dagen for dets oprettelse den 23. juni 1894 af baron Pierre de Coubertin. Repræsentanter for alle aldre deltager i sportsbegivenheder dedikeret til denne ferie. Det er i disse konkurrencer, som ingen andre, at sloganet om, at det vigtigste i sport ikke er sejr, men deltagelse er berettiget. Den all-russiske olympiske dag er en ægte sportsbegivenhed, derfor er den designet til massedeltagelse af de sportsbegivenheder, der afholdes.

Beslutningen om at afholde XXIII All-Russian Olympic Day dedikeret til legene ved XXX Olympiaden i London blev taget den 18. april på et møde i den russiske olympiske komités eksekutivkomité. Alle regionale olympiske råd samt udøvende myndigheder inden for fysisk kultur og sport for de russiske føderations konstituerende enheder blev anbefalet at afholde sports- og fysisk kulturarrangementer den 23. juni. Hovedmålet er at bruge denne dag til at involvere befolkningen i fysisk træning og sport og fremme idealerne og principperne for den olympiske bevægelse.

Sportsbegivenheder afholdes i alle regioner i Rusland. Som regel afspejler de lokale nationale sportstraditioner, og de finder sted over flere dage. Konkurrencer afholdes i en række forskellige sportsgrene - atletik, volleyball, basketball, kettlebell-løft, skak og andre sportsdiscipliner. Vindere og deltagere tildeles eksamensbeviser, priser og souvenirs.

I Moskva vil sportskomplekset Luzhniki være centrum for festlighederne. Der vil være 25 sports- og underholdningspladser til rådighed for besøgende. Der afholdes forskellige konkurrencer, kunstnere optræder. Fodboldkampe med deltagelse af stjerner vil blive afholdt, og snesevis af olympiske guldmedaljer forventes at deltage i arrangementet. En række souvenirprodukter vil blive præsenteret.

Populær af emne.