Hvad Er Olympic Reserve Schools?

Hvad Er Olympic Reserve Schools?
Hvad Er Olympic Reserve Schools?

Video: Hvad Er Olympic Reserve Schools?

Video: Hvad Er Olympic Reserve Schools?
Video: DAY OF THE SWIMMERS’ LIFE// WROCLOVE SMS 💙🚀🏊🏼‍♂️ 2023, Juni
Anonim

Sportsskoler for børn og unge i den olympiske reserve (SDYUSHOR) er uddannelsesinstitutioner, der træner professionelle atleter. Faktisk fra selve navnet er hovedopgaven for sådanne uddannelsesinstitutioner klar: at forberede unge mænd og kvinder, der er i stand til at udføre med succes på juniorkonkurrencer på højeste niveau og derefter på konkurrencer blandt voksne.

Hvad er Olympic Reserve Schools?
Hvad er Olympic Reserve Schools?

I alt er der over 450 olympiske reserveskoler i Rusland. Deres historie begynder i 30'erne af det 20. århundrede, da en børnesportklub blev oprettet under Dynamo sportssamfundet.

Selvfølgelig går eleverne ikke kun i sport, men gennemgår også den generelle skoleplan. Men i første omgang vil det under alle omstændigheder være træning. Derfor bør forældre, der ønsker at sende deres barn til en sådan skole, tænke sig om: ønsker han virkelig at forbinde sin skæbne med professionel sport? Kan han modstå høj fysisk og psykisk stress? Er han klar til det faktum, at han bliver nødt til at glemme hvile og underholdning, at hvert gratis minut vil blive afsat til træning? Hvis der endda er den mindste tvivl, er det bedre ikke at tage risici og ikke ødelægge barnets skæbne.

Når du vælger en skole til den olympiske reserve, skal du være opmærksom på en række omstændigheder. For det første, hvilken slags sport barnet er glad for, for ikke alle skoler forbereder atleter i denne specialitet. For eksempel, hvis et barn elsker fodbold og drømmer om at blive en professionel atlet, skal forældre være opmærksomme på skolerne i CSKA- og Dynamo-samfundene. For det andet, hvor ligger skolen, hvad er anmeldelserne om den? For det tredje, hvilken slags dokumenter der kræves for optagelse (forskellige skoler kan have deres egne egenskaber). Etc. Prøv at indsamle så mange oplysninger som muligt for ikke at tage fejl af valget.

Husk, at det kræver styrke og udholdenhed at gå på Olympic Reserve School. Derfor skal forældre på forhånd sørge for, at deres barn regelmæssigt træner, spiser rigtigt og følger den daglige rutine. Ideelt set skal du følge princippet: "Far, mor, jeg er en sportsfamilie!" Fælles løb om morgenen, gør morgenøvelser, træner i frisk luft - alt dette er nyttigt ikke kun for barnet, men også for forældrene.

Kort sagt, hvis der ikke er tvivl, skal du tage dit barn til en sådan skole. Hvem ved, måske er dette den fremtidige olympiske mester.

Populær af emne.