Hvor Mange Penge Blev Brugt På Forberedelsen Af ​​OL I Sochi

Indholdsfortegnelse:

Hvor Mange Penge Blev Brugt På Forberedelsen Af ​​OL I Sochi
Hvor Mange Penge Blev Brugt På Forberedelsen Af ​​OL I Sochi

Video: Hvor Mange Penge Blev Brugt På Forberedelsen Af ​​OL I Sochi

Video: Елизавета Туктамышева - как живёт последняя Императрица и сколько она зарабатывает 2022, December
Anonim

En af de mest store begivenheder i verden, Sochi Olympics, er lige afsluttet. Denne begivenhed var forventet i flere år. Det er værd at bemærke, at forberedelserne til OL tog ganske lang tid, visse genstande blev bygget, moderne udstyr blev brugt, en masse kræfter, tid og penge blev brugt på dette arbejde.

Hvor mange penge blev brugt på forberedelsen af ​​OL i Sochi
Hvor mange penge blev brugt på forberedelsen af ​​OL i Sochi

Omkostninger

Som du ved, blev OL afholdt i Rusland, i den smukke by Sochi. Opførelsen af ​​OL fandt sted i stor skala, mange anlæg blev opført, ifølge Dmitry Medvedev kostede forberedelsen af ​​OL mere end $ 50 milliarder dollars, og dermed vandt Rusland guldmedaljen i form af forberedelsesomkostningerne i sammenligning med alle tidligere olympiske vinterlege.

Omkring 214 milliarder rubler blev brugt til at bygge alle de nødvendige faciliteter til spillene. Med disse penge blev der bygget et luksuriøst stadion, der kunne rumme mere end 190 tusind mennesker. Dens konstruktion kostede Rusland 23,5 milliarder rubler i stedet for de planlagte 7,5 milliarder rubler.

Et nyt termisk kraftværk blev bygget til en pris på 820 millioner. Yderligere 1,3 billioner er allerede gået for at forbedre den omkringliggende region, motorveje og forskellige andre genstande blev bygget. Især Adler-Krasnaya Polyana-vejen, hvis konstruktion tog 266,4 milliarder rubler i stedet for de planlagte 91 milliarder rubler, viste sig at være det dyreste objekt. Bolshoi-paladset koster 9 milliarder rubler, cirka 8 milliarder rubler - det olympiske kompleks "Russkiye Gorki" i stedet for de planlagte 1,2 milliarder rubler og Isbergs vintersportspalads i stedet for 3 milliarder rubler.

Sotji-OL gik i historien som de dyreste spil i menneskehedens historie.

Investeringer

Af det samlede officielt erklærede udgiftsbeløb til De Olympiske Lege blev 214 milliarder rubler fra det føderale budget brugt omkring 100 milliarder rubler og 114 milliarder rubler fra tiltrækkede investeringer. Den Russiske Føderations Kontokammer og Rosfinnadzor foretog detaljerede kontroller af effektiviteten og den tilsigtede anvendelse af midler, hvilket resulterede i, at der ikke blev fundet faktiske oplysninger om misbrug.

For første gang i årtier oversteg indtægterne fra tilrettelæggelsen af ​​De Olympiske Lege udgifterne. Dette beløb var 800 millioner rubler.

Olympiske faciliteter vedligeholdelsesomkostninger

Alle byggeprojekter i Sochi vil fortsat være Krasnodar-territoriets ejendom. Ca. 7 milliarder rubler tildeles årligt fra budgettet til deres vedligeholdelse. Ca. 900 millioner rubler til vejvedligeholdelse.

I fremtiden vil byen Sochi bruge al den infrastruktur, der er skabt til spillene til sin velstand. I fremtiden vil det være det største internationale turistcenter. På den kortest mulige tid forvandlede byen sig fra en industri til en turist.

Populær af emne.