Hvordan Går Forberedelsen Til Euroen

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Går Forberedelsen Til Euroen
Hvordan Går Forberedelsen Til Euroen

Video: Hvordan Går Forberedelsen Til Euroen

Video: Hvordan Går Forberedelsen Til Euroen
Video: Aftermovie: Danmarks største øjeblikke til EURO 2020 2023, Marts
Anonim

Den 25. maj 2012 spiller det russiske landshold en venskabskamp med Uruguays landshold som forberedelse til den sidste fase af Euro 2012. Denne kamp bliver en kontrolkamp, og træneren for landsholdet Dick Advocaat skal sørge for, at alle de atleter, der er inviteret til holdet, fortjener en billet til EM.

Hvordan går forberedelsen til euroen
Hvordan går forberedelsen til euroen

Instruktioner

Trin 1

Kampene til det europæiske fodboldmesterskab 2012 afholdes i Polen og Ukraine.

Trin 2

Træneren for det russiske fodboldhold Dick Advocaat inviterede til holdet både erfarne atleter, der har gennemgået mere end en udvælgelsescyklus og har mere end en eller flere internationale turneringer bag sig, og dem, der har vist sig at være et godt spil i Russisk mesterskab, for eksempel forsvareren Roman Sharonov.

Trin 3

Den tredje gruppe af spillere, der er inviteret til landsholdet, består af lovende unge, såsom Dmitry Kombarov eller Artem Dzyuba. De har endnu ikke bevist deres værdi, og ikke alle medtages muligvis i den endelige ansøgning. Ifølge eksperter er disse spillere en god reserve.

Trin 4

Desværre vil Vasily Berezutsky ikke være med i EM, hvilket er et alvorligt tab for det russiske hold. Dette kan påvirke både teamets teamwork og dets psykologiske tilstand.

Trin 5

Det russiske landsholds rival i testkampen, Uruguay-landsholdet er et meget stærkt hold, så det er svært at forudsige resultatet af kampen. I sig selv betyder det ikke meget, selvom det for det psykologiske humør selvfølgelig er bedre at have en sejr bag ryggen. Samtidig skal modstanderen være stærk nok til, at kampen kan bygge en spilmodel til det kommende EM.

Trin 6

I kampen med Uruguay vil meget afhænge af de første 15 minutter af mødet. Hvis resultatet ikke åbnes, kan holdene føle sig begrænsede og spille hele kampen med et målløst uafgjort. Men det kan også være, at holdene viser åben fodbold fra starten, hvilket naturligvis vil gøre kampen mere underholdende.

Trin 7

I mellemtiden gennemfører det russiske hold en træning om dagen, og holdets træner siger, at han generelt er tilfreds med spillernes arbejde. De går til europamesterskabet med optimisme og tror, at de i det mindste kan vise resultatet af 2008.

Populær af emne.