Hvordan Man Laver Et Vinterfisketelt

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Et Vinterfisketelt
Hvordan Man Laver Et Vinterfisketelt
Video: Hvordan Man Laver Et Vinterfisketelt
Video: hvordan man laver et kanonslag 2023, Februar
Anonim

Et vinterfisketelt er et populært tilbehør, der gør fiskeriet ubehageligt og mindre effektivt uden det. Faktisk i åbne rum om vinteren er der især stærke og kolde vinde. Det er fra den gennemtrængende vind og snestorm, at vinterteltet er designet til at beskytte. Selvfølgelig kan du købe et færdigt telt i butikken. Men normalt er prisen meget høj og er sjældent berettiget. Det viser sig, at du nemt kan udskifte et vintertelt med en simpel struktur lavet af skrotmaterialer.

Hvordan man laver et vinterfisketelt
Hvordan man laver et vinterfisketelt

Er det nødvendigt

  • - drivhusfilm eller fortelt
  • - en høj isøkse eller et skovlhåndtag
  • - standard skruetrækkere eller tilsvarende;
  • - Plastflaske.

Instruktioner

Trin 1

Strukturen vil blive bygget på princippet om en indisk wigwam. Et fortelt eller en film vil blive brugt som væggene. Den midterste skaft er et skovlhåndtag eller en høj isøkse. Nedenfor er markisen dækket af sne.

Billede
Billede

Trin 2

Tag et skovlhåndtag eller en isøkse. Med en ispluk er alt enkelt. Vi skruer det lodret på det valgte sted og drys fastgørelsespunktet med sne. Med håndtaget er alt mere kompliceret. Skaftet skal forberedes. Skær i slutningen, eller skab et skarpt punkt. Vores opgave er at fastgøre den centrale akse på en sådan måde, at den holdes fast og er lodret.

Trin 3

Skub nu bunden af ​​plastflasken over toppen af ​​din ishakke eller -håndtag. Dette er nødvendigt, så filmen eller forteltet ikke gennemborer.

Trin 4

Det næste trin er at lave væggene. Tag en drivhusfilm eller et standardtelt. Filmen bliver meget billigere. Og vi gør det som vist på billedet ovenfor. Vi lægger filmen over stangen, så der dannes en kuppel. Baldakinen kan justeres uafhængigt. Markisen eller folien er firkantet. Bare rolig over dette. Rynker kan forekomme med tilstrækkelig filmareal. De vil slå sig ned på en sådan måde, at du får en kuppel.

Trin 5

Nu har du brug for en indgang - klip et fortelt eller en film på et passende sted ½ af dets længde. Forstærk konvergenspunktet med forstærket tape eller sy med en nål i tilfælde af et fortelt. Det er nødvendigt at udelukke yderligere uoverensstemmelse mellem materialet.

Trin 6

Fastgør kanterne på presenningen eller folien med skruetrækkeren. I stedet for skruer er enkle lange skruer også egnede. Du bestemmer fastgørelsespunkterne efter den første installation. Herefter skal hullerne i teltet eller filmen forstærkes, så de ikke afviger fra belastningen på materialet på grund af vinden. De kan forstærkes med forstærket tape i tilfælde af en film eller med øjer på forteltet.

Trin 7

Når hovedkonstruktionen er installeret, er det stadig for at dække forteltets løftekanter med sne. Dette er analogt med standard nederdel på et vintertelt.

Populær af emne.