Nyt Blod I Kongelige Løb

Nyt Blod I Kongelige Løb
Nyt Blod I Kongelige Løb

Video: Nyt Blod I Kongelige Løb

Video: Nyt Blod I Kongelige Løb
Video: Финальная битва у врат Мордора. Властелин колец: Возвращение короля. 2024, Kan
Anonim

Sønnen til den syv gange verdensmester kan debutere ved de næste tests i Bahrain, først i C38, og derefter, under sæsonprøverne i Barcelona, overføre til SF90. Men udover ham forventes nyankomne også at optræde i andre Formel 1-hold.

Nyt blod i kongelige løb
Nyt blod i kongelige løb

Begivenhederne omkring Mick Schumachers mulige kongelige løbsdebut får mest opmærksomhed, men der er stadig et par unge mænd, der vil deltage i testene for 2019-sæsonen for første gang. I tidligere sæsoner begyndte rookie tests efter den spanske Grand Prix, i den første af to officielle tests i løbet af sæsonen. I 2019 vil testene i Barcelona være endelige, mens den første afholdes i Bahrain efter sæsonens anden Grand Prix.

Af denne grund var programændringen forudsigelig, og allerede ved testene i Barcelona talte vi om, hvem der ville komme til Sakhir i de første to testdage. I henhold til reglerne kan hold omfatte en pilot, der har deltaget i ikke mere end to Grand Prix, halvdelen af testdagene eller to af de fire dage, der er planlagt mellem Bahrain og Spanien. Ellers kan hold frit planlægge prøver, som de vil.

Mick Schumacher er faktisk den eneste unge i Ferrari's synsfelt, der kan konkurrere i rookie-testen. Hans nylige indtræden i Ferrari Academy bekræftede, at han faktisk vil have to testdage på banen i SF90. Men Scuderia er ikke Micks eneste formel 1-mulighed. Sønnen til den store tyske mester ser ud til at være valgt som Alfa Romeos debutant til de første prøver i Bahrain. I dette tilfælde vil han have en chance for at stifte bekendtskab med Formel 1-bilen uden den overdrevne opmærksomhed fra journalister, som uundgåeligt vil ledsage ham den dag, hvor han sætter sig bag rattet på en Ferrari.

Scuderia i Barcelona vil være et af de hold, der vil have en dag til Pirelli-testene, som Milan-firmaet insisterede på at have deres egen bil. Da Monmelo vil have to biler i stedet for en, er det sandsynligt, at den anden vil blive leveret af Schumacher, som vil slutte sig til Vettel eller Leclair i en Pirelli-bil. Fraværet af en alternativ kandidat i Alfa Romeo vidner også om den høje sandsynlighed for, at denne hypotese bliver realiseret. Medmindre holdet beslutter at give en af to dage til Callum Ilott, der netop blev medlem af Sauber ungdomshold, men denne antagelse på dette tidspunkt virker ikke særlig realistisk.

Den 19-årige brite vil konkurrere i den japanske superformel i 2019 for at optjene de point, der mangler så meget for at opnå den ønskede superlicens. Stien til Formel 1 er åben for ham, han kan deltage i test for begyndere med Toro Rosso og Red Bull. Hvis tidsplanen ikke tillader Tiktem at udnytte de fire ledige dage, er det muligt, at Toro Rosso kan erstatte ham med den 18-årige estiske Juri Vips, eller alternativt Sean Gelael.

Men hos Mercedes har Mercedes forberedt et testprogram med en 2017-bil til Nikita Mazepin, og efter at George Russell kom ind i de kongelige løb, har holdet ingen unge kandidater, der kan debutere i Formel 1. Af denne grund kan Mazepin vælges til test på trods af hans fravær fra Mercedes ungdomsprogram.

Der bliver ingen ændringer i Haas (Pietro Fittipaldi har allerede deltaget i test i Barcelona). En lignende situation i McLaren, hvor Sergio Sette Camara optræder.

Renault har et hårdt valg. Zhou Guangyu fra Kina, en tidligere Ferrari Academy-chauffør, gør sit bedste for sin Formel 1-debut. Den endelige beslutning vil dog blive taget på baggrund af de første resultater i Formel 2, hvor der ud over den kinesiske chauffør også vil være 2018 GP3-seriemesteren Antoine Hubert. Derudover venter den russiske Artem Markelov altid på bænken.

Der skulle ikke være nogen overraskelser hos Williams, da Nicolas Latifi altid er på vagt efter at være tvunget til at trække sig tilbage fra test i Barcelona på grund af mangel på pladser i monoserien i 2019. Hvis holdet har brug for en reservepilot, er alt klart med kandidaten - dette er Esteban Ocon. Men med hensyn til nykomlingen er alle stadig tavse.

Anbefalede: