Sådan Vælger Du Dine Hockeyunderlag

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du Dine Hockeyunderlag
Sådan Vælger Du Dine Hockeyunderlag

Video: Sådan Vælger Du Dine Hockeyunderlag

Video: Sådan Vælger Du Dine Hockeyunderlag
Video: Поставь вампира НА ПАУЗУ! Пауза челлендж 24 часа! 2024, Kan
Anonim

Hockeyunderlag er en vigtig del af hockeyudstyr, og deres kompetente valg er ikke mindre vigtigt med hensyn til den krævede beskyttelse og rationelle udgifter til dem. Derfor er det meget vigtigt at vælge de rigtige hockey skinnebeskyttere.

Sådan vælger du dine hockeyunderlag
Sådan vælger du dine hockeyunderlag

Instruktioner

Trin 1

Som med enhver anden indsats, definer et mål for dig selv. I vores tilfælde skal du bestemme det formål, som du skal købe skjolde til. Ud over skjoldets åbenlyse og generelle formål - for at beskytte er der dem, der opstår fra det generelle formål, såsom at beskytte sig mod pucken, beskytte mod at ramme med en køller eller endda beskytte mod bladet på en skøjte. Beslut hvad du vil gøre på isen: øv dig i at strejke alene, gør det samme med en ven, eller deltag i en seriøs mesterskabskamp i en eller anden kategori, hvor spillet bliver hårdt.

Trin 2

Så hvordan har du selv bestemt formålet med at købe skjolde. Hvis du skal spille i et hold, skal du tage højde for, hvilken position du spiller i det. Hvis du er en forsvarer, skal du få bredere skjolde. De har en større indre radius i bunden og beskytter næsten hele ankelleddet. Ved at bære brede klapper kan du desuden placere skøjteens tunge under klappen for at få mere komfort. Hvis du spiller offensivt, skal du vælge smalle ryg. De har en mindre indre radius og forhindrer ikke bevægelser, hvilket giver dig mulighed for at udføre alle slags manøvrer. Sammenlignet med brede skinnebenbeskyttere beskytter smalle skinnebenbeskyttere mindre af ankelleddet.

Trin 3

Prøv skinnebeskyttere baseret på komfort, pasform og sikker pasform. De fleste af forankringsstropperne er lavet med velcro som anker. Sæt velcro-stropperne på igen, og løsn dem flere gange, og sørg for, at de fluger op. Træk stroppens elastiske krop op og ned.

Trin 4

Bliv også styret af hyppigheden af brug af skjolde. Hvis du planlægger at spille hockey og træne seriøst flere gange om ugen, skal du ikke spare penge på dyre skinnebeskyttere fra en velkendt producent. Hvis du tager dem til mindre seriøse formål, skal du vælge en enklere model til dig selv.

Anbefalede: