Hvordan Man Laver Hockeyunderlag

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Hockeyunderlag
Hvordan Man Laver Hockeyunderlag

Video: Hvordan Man Laver Hockeyunderlag

Video: Hvordan Man Laver Hockeyunderlag
Video: 21/22 RS: Det @ Bos Highlights - 11/30/21 2024, April
Anonim

Mange foretrukne hockeyspil får dig nogle gange til at bruge meget på udstyr. Men med en vis viden kan du spare meget, for eksempel på skjolde. Følg nogle enkle tip, og du vil se, hvordan du gør det.

Hvordan man laver hockeyunderlag
Hvordan man laver hockeyunderlag

Instruktioner

Trin 1

Fra et billigt tyndt stof skal du skære to toppe og to puder ud til skulderpuder og halvdele, idet du tidligere har justeret dimensionerne til din højde på papir. Brug de samme mønstre til at skære afstandsstykkerne ud af skumgummiet.

Trin 2

Placer shims oven på foringen, og derefter toppen, sy dem med flere sting og sy dem med tape. Skulderpuder er lavet på samme måde.

Trin 3

Sy overlaysene på halvdelene og indsæt fibrene eller polyethylenpladerne i cellerne, 2 mm tykke læderstrimler og leggings i kravebenet af skumgummi dækket med stof.

Trin 4

Sy leggings på skulderpuderne, og forbind hver halvdel med en læderrem til skulderpuderne.

Trin 5

Fastgør halvdelene bagpå med elastikbånd 30-35 mm brede og foran med snøring. Sy nu halvdelene af en strimmel af gummi med 20-25 mm bredde og forbind dem til skulderpuderne.

Trin 6

Albuepuden er lavet af to dele - basen og albuesfæren, som gør det muligt for armen at bøje sig. Til bunden af albueunderlaget skal du tage en filt på ca. 8-9 mm tyk og sy over den med et holdbart materiale. Skær toppen af bunden og foringen ud af tyndt stof. Sy disse detaljer med en kantstrimmel (tape eller indlæg). Skær nu de øvre, nedre og midterste forstærkere ud af læder, kunstlæder eller kunstlæder 0,9 mm tykke. Vask derefter side-, top- og bunddækslerne af polyethylen eller blødt metal, såsom aluminium eller messing. Nøgne skjolde kræver lignende handlinger fra dig, men lav pakningen af filt 5-7 mm, og lav kantstrimlen af læder eller en erstatning.

Trin 7

Skær støddæmperen ud af 10-15 mm skumgummi og beklæd den med stof. Du kan bruge almindelige fodboldbenskærme som gamacher, eller du kan selv skære pladerne ud af blødt metal og sy dem over med stof.

Trin 8

Prøv altid dele, når du laver dem, og juster dimensioner, hvis det er nødvendigt.

Anbefalede: