Hvordan Man Ikke Føler Smerter Fra Slag

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Ikke Føler Smerter Fra Slag
Hvordan Man Ikke Føler Smerter Fra Slag

Video: Hvordan Man Ikke Føler Smerter Fra Slag

Video: Мануальная терапия из России с любовью! 2022, December
Anonim

For at kampen skal ende med sejr, udover kraften i slag og dygtighed, har atleten brug for evnen til at udholde smerte. Alle kampe mellem to modstandere, hvad enten det er boksning eller brydning, ledsages af slag, skader, smertefulde greb, der skal stoisk udholdes.

Hvordan man ikke føler smerter fra slag
Hvordan man ikke føler smerter fra slag

Instruktioner

Trin 1

Smerten bliver undertiden uudholdelig, for det meste sker dette med en stærk destruktiv effekt på kroppen. Kroppen signaliserer til personen, at det er nødvendigt at reagere på en eller anden måde og ændre handlingens taktik. Dette opfylder ikke altid atletens behov på et bestemt tidspunkt, så atleter vil sænke deres følsomhed lidt, så det ikke forstyrrer deres sejr.

Trin 2

På det psykologiske plan undertrykker og kaster smerter en person i en tilstand af panik. Følsomheden varierer fra person til person. Der er øget (hyperalgesi) og nedsat (hypoalgesi), men kan helt fraværende (analgesi). Læger har bemærket, at mænd føler længerevarende smerter mere akut end kvinder.

Trin 3

Det er vanskeligt at tilpasse sig smertefulde fornemmelser, denne proces er opdelt i fysiologisk og psykologisk. Og i begge tilfælde har du brug for træning og konsistens. Efterhånden under indflydelse af gentagne og langvarige påvirkninger (slag) sker der en omstrukturering af kroppens funktioner, som skubber den ramme, der er sat af naturen. Med et ord er der en afhængighed af smerte, følsomheden af ​​slagene falder.

Trin 4

Japanske ninja bogstaveligt fra fødslen begyndte at lære deres babyer at smerte. Lyse klapper og klemme blev gradvist erstattet af temmelig kraftige slag. I sidste fase udholdt de ældre børn regelmæssige slag med en facetteret træpind. Sådanne børn viste sig at være legendariske krigere, så det ud til at kunne overvinde alt og alt.

Trin 5

Moderne videnskab har bekræftet effektiviteten af ​​denne metode hos rotter. De voksne, der voksede op fra rotterne, der deltog i eksperimentet, var påfaldende forskellig fra almindelige dyr. De viste sig at være modstandsdygtige ikke kun over for smerter og skader, men også over for sult og kulde.

Trin 6

Fysisk tilpasning til smerte er uløseligt forbundet med psykologisk tilpasning. Hjernebarken er i stand til at blødgøre eller helt fjerne en persons følsomhed. Når en atlet føler, at hans skade ikke er dødelig, er han i stand til at afbryde smerten og fokusere på at vinde. Der er tilfælde, hvor brydere med knækkede knogler, forskydninger og revner blev mestre.

Trin 7

Atleten er nødt til at komme overens med det faktum, at det vil skade på forhånd. I dette tilfælde vil det, der skete, ikke være en overraskelse og vil ikke forårsage et paniklyst til at overgive sig. Således bliver det klart, at sejren over smerter består af fysisk træning og atletens viljeindsats.

Populær af emne.