Coach Stanislav Cherchesov - Biografi, Foto, Privatliv, Karriere

Indholdsfortegnelse:

Coach Stanislav Cherchesov - Biografi, Foto, Privatliv, Karriere
Coach Stanislav Cherchesov - Biografi, Foto, Privatliv, Karriere

Video: Coach Stanislav Cherchesov - Biografi, Foto, Privatliv, Karriere

Video: Coach Stanislav Cherchesov - Biografi, Foto, Privatliv, Karriere
Video: Станислав Черчесов - бывший главный тренер сборной России по футболу - биография 2024, Kan
Anonim

Mens det russiske fodboldlandshold slår Saudi-Arabien og snart vil spille med Egypten, er det værd at huske lederen af landsholdet - Stanislav Cherchesov.

Coach Stanislav Cherchesov - biografi, foto, privatliv, karriere
Coach Stanislav Cherchesov - biografi, foto, privatliv, karriere

Barndom

Stanislav Cherchesov blev født den 2. september 1963 i den lille russiske by Alagir i en stor familie på fem. Familien boede ikke godt - faren arbejdede som buschauffør, og moderen var engageret i at opdrage 5 børn, hvoraf den ene var Cherchesov. Stanislav var den yngste søn i familien blandt de fire ældre søstre.

I skolen studerede Stanislav Cherchesov dårligt, og hans forældre sendte deres søn til en fodboldsportklub. Indtil 14 års alderen begrundede den fremtidige træner for det russiske landshold - hvem han vil være - en målmand eller en angriber. I en alder af 14 år tog han sit valg ved at stå ved porten.

Fodboldspiller karriere

Efter et år med at komme ind på Institut for Fysisk Uddannelse i Ordzhonikidze indtager Stanislav målmand i den lokale gren af Spartak. I 1884 modtog han en invitation til Moskva "Spartak", hvor han indtil 1988 var målmand. Efter at have spillet senere i Lokomotiv og spillet godt sæsonen, var det et spørgsmål om at vende tilbage til Spartak.

Efter at have modtaget titlen som den bedste indenlandske målmand i Rusland i 1992, et år senere bliver Cherchesov medlem af det tyske Dynamo-hold i Dresden. I 2002 trådte han ind i Spartak Moskva for tredje gang. Samme år afslutter han sin fodboldkarriere.

Billede
Billede

Coach karriere

I januar 2004 begyndte hans coachingkarriere. Efter at have spillet i to østrigske fodboldklubber "Kufstein", hvor han var hele året, og "Wacker-Tyrol", hvor han var indtil 2006, blev han træner for Moskva "Spartak". Men efter et knusende nederlag mod CSKA med en score på 1: 5 og efter nederlaget for Dynamo Kiev med en score på 1: 4 sendte klubbens ledelse træneren til pension. Den næste dag efter nederlaget.

I slutningen af 2010 blev han træner for Zhemchuchina-Sochi-holdet, der samlede de stærkeste spillere efter standarderne i første division. I 2011 trak holdet sig tilbage fra konkurrencen og ophørte med at eksistere.

I foråret 2014 vendte han næsten tilbage til Spartak Moskva. Ledelsen var næsten enige om at returnere træneren, men nægtede senere hans tjenester. Stanislav Cherchesov blev træner for Dynamo Moskva. Klubben viste gode resultater i konkurrencer. I foråret 2015, efter en konflikt med holdets midtbanespiller Igor Denisov og hans overgang til double, forlod han Dynamo tre måneder senere og tabte til den nye træner Andrei Kobelev.

I sommeren 2016 bliver han træner for det russiske landshold. I løbet af sin karriere faldt landsholdet fra 53. til 56. plads i FIFA-klassificeringen. Kontrakten blev underskrevet inden udgangen af verdensmesterskabet i 2018.

Personlige liv

Nu er Stanislav gift og har to børn:

  • Datter Madina
  • Søn Stanislav, der er målmand for Novorossiysk klubben Chornomorets.

Billedet viser træneren med sin familie.

Anbefalede: