Fodboldspiller Yuri Gazinsky - Biografi, Foto, Privatliv, Karriere

Indholdsfortegnelse:

Fodboldspiller Yuri Gazinsky - Biografi, Foto, Privatliv, Karriere
Fodboldspiller Yuri Gazinsky - Biografi, Foto, Privatliv, Karriere

Video: Fodboldspiller Yuri Gazinsky - Biografi, Foto, Privatliv, Karriere

Video: Fodboldspiller Yuri Gazinsky - Biografi, Foto, Privatliv, Karriere
Video: Art Interview - Юрий Пикуль: О работе с галереями, творчестве и релевантности выставок сегодня. 2024, Kan
Anonim

Yuri Gazinsky er en russisk fodboldspiller, midtbanespiller. Spiller for øjeblikket for FC Krasnodar, er en spiller på landsholdet. Yuri Gazinsky er en af de mest talentfulde og lovende unge fodboldspillere i Rusland.

Fodboldspiller Yuri Gazinsky - biografi, foto, privatliv, karriere
Fodboldspiller Yuri Gazinsky - biografi, foto, privatliv, karriere

Barndom og ungdom

Den fremtidige fodboldspiller blev født den 20. juli 1989 i byen Komsomolsk-on-Amur, der ligger i den fjerne Khabarovsk-region. Yuri Gazinsky voksede op uden en far, mens hans mor underviste i biologi i skolen. Hun gjorde sit bedste for at opdrage sine børn til at være intelligente og følsomme mennesker, så lille Yura studerede altid godt, læste meget, og fra en alder af 6 begyndte han at spille fodbold, som han nærmede sig meget seriøst. Men før det forsøgte Gazinsky sig i svømning og boksning, men på grund af mangel på fritid besluttede drengen at stoppe ved fodbold. Mor forstyrrede ikke sport, men godkendte endda.

I en alder af 13 begyndte Yura at studere i ungdomsholdet "Smena". Selv da drømte han lidenskabeligt om at spille på landsholdet, men venner gjorde ofte narr af hans næsten umulige ønsker. I en alder af 18 år gik Gazinsky med succes fra skolen og gik ind på det pædagogiske universitet på forslag af sin bedstefar. Og det var på dette tidspunkt, at den unge mand debuterede som en del af det samme Smena-hold, men allerede i Anden Division, hvor han spillede i 70 kampe indtil sin 21. fødselsdag.

Sportskarriere

Forening

I sommeren 2010 modtog Yuri et tilbud fra FC Luch-Energiya, og Gazinsky accepterede lykkeligt og indså, at han ikke havde nogen udsigter i sin hjemby. Den unge mand helligede sig til denne klub i 2 år efter at have spillet i 50 kampe, det var der, Yuri blev identificeret som en fremragende midtbanespiller.

Efter en mislykket sæson flyttede den 23-årige fodboldspiller til Torpedo-klubben i Moskva, og i foråret 2013 har Gazinsky allerede underskrevet en kontrakt med Krasnodar, beregnet indtil 2021.

landshold

I 2016 spillede Yuri for første gang i det russiske landshold i en venskabskamp mod det tyrkiske landshold, og i 2017 blev holdet med i Confederations Cup 2017, men han spillede aldrig en eneste kamp. Og i 2018 scorede han det første mål ved FIFA World Cup 2018 i spillet mellem det russiske landshold og det saudiarabiske landshold.

Personlige liv

Yuri Gazinsky giftede sig med stylisten Alexandra Ivanova i 2015, og i december 2016 blev han far til en smuk datter for første gang. Gazinskys mor bor som før i Fjernøsten, men ser ofte sin søn. Yuri bor selv i Krasnodar og indrømmer, at han kan lide denne by meget mere end Moskva.

Siden barndommen har Yuri vist sig at være en meget målrettet person, der udfører alle de opgaver, der er sat. Så den unge mand dimitterede fra universitetet i 2013 med en bachelorgrad. Han stoppede dog ikke der og dimitterede fra magistraturet med en afhandling.

Beskrivelse

  1. Position på banen: midtbanespiller.
  2. Antal: 8
  3. Højde: 184 cm
  4. Vægt: 74 kg
  5. Kælenavn i holdet: "Gazik".

Anbefalede: